ONI wacht moeilijk uitduel bij Schelluinen

Foto:

A.s zaterdag om 14.30 gaat voor ONI de bal weer rollen in de op voorhand moeilijke uitwedstrijd bij Schelluinen. De equipe van Schelluinen zal uit zijn op sportieve revanche na de eerdere 4-0 nederlaag des tijds op 24 Sept, en de ex 1e klasser wil zich ten koste van alles gaan plaatsen voor de na competitie, om via deze weg weer een stap omhoog te kunnen doen.

Dat dit menens is werd ook duidelijk met de aanstelling van de ervaren rot in het trainers vak Philip Den Haan voor het volgende seizoen. Wil Schelluinen in de race blijven dan zal het moeten winnen van ONI, ieder punt verlies kan Schelluinen de kop kosten! Het is dus aan ONI om Schelluinen in de wachtkamer te zetten.

Door de uit competitie name van Raptim is de standenlijst vanaf plaats 2 tot en met plaats 8 in elkaar geschoven en maken al deze ploegen nog aanspraak op een eventueel toetje van de competitie. Dat Willem II Kampioen zal worden behoeft geen verdere uitleg, maar de strijd hier direct onder voor de plaatsen 2 t/m 4 die recht geven op deelname aan de na competitie zal vanaf nu heftiger en spannender worden.

Voor ONI is het zaak om in ieder geval niet te verliezen bij Schelluinen om zo de zaakjes in eigen hand te kunnen houden. De Oranje/Blauwe brigade is door de aanpassingen en de winst partij van Good Luck naar plaats 3 afgezakt en zal het beste naar boven moeten halen om de opgelopen schade weer te niet te doen. Dat deze opdracht geen gemakkelijke zal worden is wel duidelijk, daar Schelluinen een moeilijk te bespelen tegenstander is en zeer zeker bij haar thuis wedstrijden.

De 4-0 in de thuis wedstrijd van ONI zal dan ook totaal geen graadmeter zijn in deze voor ONI lastige uit wedstrijd. Het belooft dus een eerste finale van 11 finales te worden voor beide teams. En ……. ONI heeft ook nog wat goed te maken aan de supporters die aanwezig waren bij de verloren modderpoel wedstrijd bij Good Luck, wat is er dan mooier om een directe concurrent voorlopig uit te schakelen op eigen terrein. De wedstrijd zal onder leiding staan van Scheidsrechter v Westing. Voor de meereizende supporters hierbij de adres gegevens van Schelluinen; Sportpark Scalune Sportlaan 1 4209 AX SCHELLUINEN

PROGRAMMA ONI 18 FEBR
15.15 ONI 2 – VOAB
15.15 ONI 3 – ALTENA
13.00 ONI A – ALTENA
12.30 ONI B – HZ’75
11.00 ONI C – OLYMPIA’60
09.30 ONI D1 – BARONIE
09.30 ONI E2 – WOUDRICHEM
14.30 SCHELLUINEN – ONI 1
11.00 SCO – ONI D2
11.15 RIGHT OH – ONI E1
08.30 MADESE B – ONI F

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen