Dongense Darts Competitie

Ronde 15 van de Dongense Darts Competitie. Malle Bull is kampioen geworden in de Eerste Divisie. Door zelf met 11-2 te winnen van De Valk dart door zijn ze niet meer in te halen. Captain Marcel Jochems van Malle Bull finishte 95. HBHB begon goed tegen Falcon, maar in de koppels nam Falcon de wedstrijd over.

Uiteindelijk een 7-6 winst voor Falcon. Voor Falcon scoorde Ad Schellekens een 180 en finishte Toon Schellekens 100. New Bundy’s speelde tegen No Skills just Lucky. In de eerste ontmoeting was New Bundy’s nog de winnaar, maar nu was het omgekeerd. 8-5 de winst voor No Skills just Lucky. Nie te Pijle speelde tegen Het Karrewiel 2. Prima wedstrijd van Nie te Pijle dat met 8-5 wist te winnen. Voor Het Karrewiel gooide Jeroen de Jong een 180 en had Jurgen Kemmeren een 120 uitworp. 4P was deze ronde vrij. Malle Bull is dus kampioen en mag het in de Ere Divisie gaan proberen. Falcon staat nog op een 2-e plaats. Het Karrewiel 2 staat derde. De 180 teller staat op 20.

TROTS is het winnen verleerd in de Tweede Divisie. No Mercy bleek te sterk met 9-4. DVDVD tegen Het Vaartje bleef in evenwicht tot 6-6. De laatste teamronde moest de beslissing brengen. DVDVD pakte deze en scoorde weer eens een winst. Ook Op Dreef 3 tegen Zit ie erin? moest met de laatste leg beslist worden. Op Dreef 3 won deze en daarmee dus ook de wedstrijd met 7-6. Het Karrewiel 1 ontving No Score. Door een eindsprintje van No Score bij 5-5 was de winst binnen voor No Score. 8-5 de score. Van de wedstrijd Money Shot tegen Darth Vader is geen uitslag bekend. De 180 teller blijft staan op 5. Darth Vader blijft op kop voor Op Dreef 3 en Het Karrewiel 1.

Het Karrewiel 13 boekte vorige ronde nog een goede winst in de Ere Divisie, maar tegen BSEIDREN kwam het er niet aan te pas. Slechts 1 puntje werd er gescoord. 12-1 de winst voor BSEIDREN met een 113 finish voor Dennis van Strien. Hetzelfde verhaal voor Triple Trouble. Vorige ronde een winst, nu een ruim verlies. De Valk 1 was hiervoor verantwoordelijk dat met 11-2 wist te winnen. Voor De Valk gooide Dimitri van Keulen 2 x een 180. Voor Triple Trouble noteerde Ton Verhoeven een 180. Zooike Ongeregeld had geen enkele moeite met Gijle Peile. Slechts 1 puntje werd er afgegeven. 12-1 de winst voor Zooike Ongeregeld met een 100 finish voor Tim Koenen. De Tobbers speelde tegen Op Dreef 12. Ze hadden heel wat voorgesteld van de hervatting van de competitie, maar het is een desillusie. Op Dreef 12 won met 11-2 de wedstrijd oa door een 180 score van Johan Smulders. The Dartons mochten aantreden tegen Vrolijke Bull. Een degelijk 10-3 winst voor The Dartons. Niels Schoormans finishte 120 en Bram Roosen (Vrolijke Bull) finishte 106. De 180 teller is gestegen tot 64. The Dartons voor De Valk en BSEIDREN staat stevig derde.