ONI kopje onder in Oosterhout

Foto:

De eerste nederlaag is een feit geworden voor het zwaar gehavende ONI, in de altijd lastige uit wedstrijd bij Oosterhout moesten de mannen de punten laten aan een agressiever Oosterhout. Bijna had Oosterhout niet alleen de drie punten in de zak, maar ook de 5 warming up ballen die toch echt aan ONI toe behoorde, na lang zoek werk en een voorbereiding die hierdoor danig werd verstoord, werden de ballen 12 minuten voor tijd weer boven water gevist uit één van de kleedkamers elders. een vreemde en rare ondervinding.!!!

De wedstrijd die om 15.07 zijn aanvang had werd gespeeld op echt gras, en begon voor ONI bijna goed, amper 22 sec na het start signaal had Lars vd Kletersteeg de bal al achter de doelman moeten koppen, helaas strandde zijn inzet op de vuisten van de doelman. Een lekker begin voor ONI, maar dit lekkere veranderde al heel gauw in een zuur vervolg, een kleine minuut later kwam Oosterhout op voorsprong en wist ONI wat te doen. Het vervolg was een op en neer golvende wedstrijd die door beide teams werd afgewisseld met hoogte en diepte punten. Voor beide teams waren er enkele kleine mogelijkheden maar verders gebeurde er weinig Be noemenswaardige dingen meer, of het moet de voortijdige wissel van de topscoorder zijn geweest.!

De 2e helft gaf in het begin een zelfde spelbeeld, Oosterhout fel en agressief verdedigend en loerend op de counter, en een ONI dat weer even moest zoeken naar de juiste balans. Vanaf minuut 50 tot 75 was ONI de bovenliggende partij en maakte het het meeste aanspraak op een treffer, een treffer die zeker gezien de mogelijkheid die Rik Verkooijen kreeg had moeten vallen, maar tot zijn schrik zag hoe de bal via de binnenkant van de paal weer het veld in rolde. Ook een mogelijkheid voor Sam de Weijer werd niet beloond en aldoende tikte de tijd weg, en zag het er letterlijke en figuurlijk steeds donkerder uit voor de ONI equipe.

Door de belangen voor beide teams moest er nog al eens op de rem getrapt worden om tegenstanders een halt toe te roepen, door deze overtredingen kreeg ONI een zware kaarten last voor geschoteld en moest Dennis Aarts zelfs met 2x Geel van het veld. Van het ondertal van ONI maakte Oosterhout middels een late 2e treffer dankbaar gebruik en schoot het ONI naar de eerste nederlaag van dit seizoen, wat een grote vreugde teweeg bracht, daar Oosterhout nu ook van de hatelijke nul af is. Door deze nederlaag is er voor ONI geen man over boord qua stand , maar wel alle hens aan dek gezien de vele afwezige de komende week, dit door Blessures en schorsingen. Het zal voor de technische staf een hele puzzel worden om de puzzel compleet te krijgen voor het treffen met de directe achtervolger DFC die a.s zaterdag naar ‘s Gravenmoer komen.

PROGRAMMA ONI 3 DEC
14.45 ONI 1 – DFC
15.00 ONI VET – OLYMPIA
11.00 ONI C – DONGEN
14.30 GDC – ONI 2
12.00 GROOT AMMERS – ONI A
14.30 WASPIK – ONI B
09.00 MOERSE B – ONI D1
09.00 DESK – ONI D2
09.30 VEERSE B – ONI E1
12.15 SARTO – ONI F2

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen