Zondag a.s. 14e Hans Jansen miniveldvoetbaltoernooi bij DVVC

Foto:

Het is een niet meer weg te denken evenement bij DVVC, zo op het eind van het lange voetbalseizoen. As zondag 29 mei wordt het 14e Hans Jansen miniveldtoernooi gespeeld op sportpark Dongekant bij DVVC. Terwijl DVVC 1 deze dagen nog volop strijd voor promotie naar de vierde klasse, zal er deze zondag 29 mei wederom met een groot deelnemersveld worden deelgenomen. Er doen 28 teams mee, verdeeld in 3 herenpoule ’s en 1 damespoule.

Vorig jaar werd het team FC Lauwe Zeik kampioen en deze heren zullen zeker proberen om de enorme wisselbokaal te verdedigen. Wij hopen uiteraard op een grote opkomst, deze dag staat garant voor een gezellige afsluiting van het seizoen. Uiteraard een speciaal welkom voor mevrouw Cor Jansen, moeder van de 15 jaar geleden overleden zoon Hans Jansen. Het blijft altijd een bijzondere dag voor deze hechte familie. Hieruit blijkt dat sport altijd verbroedert.

Het comité hoopt op een vooral sportieve dag en hopelijk ook goed weer.  As zondag wordt gestart om 10.00 uur met de wedstrijden. Iedereen is van harte welkom op sportpark Dongekant bij DVVC! Namens comité Hans Jansen miniveldtoernooi Kees van den Bemt, Johan Oomens en Jan Oomens

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen