Atledojeugd behaalt succes tijdens indoorwedstrijd in Reusel 

Tijdens de eerste indoorwedstrijd van dit seizoen was er een deelname vanuit Atledo met 7 pupillen en 2 junioren. Mika van  Lieshout liep een zeer mooie 2e all-over tijd op de sprint bij de C-pupillen. Het hoogspringen verliep goed en met 90 cm hoogte  en een goede PR bij kogelstoten was hij een geduchte tegenstander. Tijdens de 600 m indoor moest hij afhaken.  Hij werd toch netjes 8e.

Milan Rosenbrand werd 6e bij de B-pupillen met een PR op de sprint met een tijd van 7,4 sec. Hij sprong een mooie hoogte van 0.95 m en op de 600 m liep hij een zeer goede race en kwam als 4e binnen in een tijd van 2.20.9 min. 
Bij de A-pupillen meisjes waren Isa Kuijpers, Noortje Trommelen Cheyenne van Heerden en Anne ter Horst die met elkaar en andere atleten de strijd aangingen.
Hier was het Isa die met 6,8 sec de beste tijd van iedereen liep . Een PR van 0,4 sec op de 40 m is heel goed. Ook Anne verbeterde zichzelf hierbij met 0,3 sec.  Noortje liep exact dezelfde tijd. Tijdens het kogelstoten werd Anne 2e allover met een afstand van 7.22 m. Met hoogspringen gingen zowel Isa als Cheyenne over 1.00 m hoogte. Op de 600 m haalde Isa de beste punten binnen van deze 4 dames. Maar Noortje volgde haar op de voet.  Isa werd als 1e jaars A-pupil al netjes 10e . 
Chuck Pols  liep een flinke PR op de 40 m sprint in een tijd van 6,7 sec, en met kogelstoten 51 cm verder naar 9.80 m. Dat is de 3e afstand ooit gestoten door een A-pupil van Atledo.  Op de 600 m kreeg hij wat last van zijn knie, maar werd toch derde in de race. Chuck mocht op het podium en kreeg een leuke beker voor de derde plaats
Enola Redering en Phill Pols  deden als junioren mee aan alle losse onderdelen die er waren.  Enola liep een mooie tijd op de 40 m sprint met 6,63 sec. In de halve finale deed ze er nog een schepje bovenop met een tijd van 6.50 sec . Ze  mocht daardoor deelnemen in de finale. Zij liep met dezelfde snelheid, maar werd vlak voor de finish op het nippertje ingehaald. Goed voor een 4e plaats, net naast het podium. Bij het kogelstoten, onder supervisie van Phill  resulteerde dit in een PR met 7.60 m. Het onderdeel hoogspringen gaat haar ook goed af. Met een sprong van 1.30 m mocht ze op het podium en ontving een bronzen medaille.
Phill Pols ging voor een nieuw clubrecord bij kogelstoten. Met 12.11 m stond het al op zijn naam, maar hij wilde het nog verbeteren. Gelijk in de eerste worp kon hij een PR neerzetten met 12.29 m. Goed voor het nieuwe clubrecord op zijn naam. Met de sprint eindigde hij als eerste over de finishlijn in een tijd van 6.03 sec.  Toch is het moeilijk met deze korte afstand, omdat hij dan pas op snelheid lijkt te komen. In de finale benaderde hij zijn tijd en kwam weer als eerste aan de finish.
Als laatste onderdeel was het hoogspringen aan de beurt. Hij startte op 1.40 m met nog 1 deelnemer over. De beste sprong werd 1.55 m. Hiermee haalde hij zijn 3e gouden medaille binnen.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen