Motorcross West Brabant Cup in Dongen

Foto:

Komend weekend organiseert M.C.T. de Dreef een motorcrosswedstrijd op het circuit aan de Ruiterbaan in Dongen-Vaart. De baan is aangelegd door vrijwilligers van de club. Op zaterdag 25 oktober vindt de West Brabant Cup wedstrijd plaats. Dit is tevens de laatste en beslissende wedstrijd van het seizoen 2014. Aan de start zullen verschillende rijders uit Dongen verschijnen die er al weken naar uit kijken om op het thuis circuit te kunnen rijden.

Bij de veteranen klasse is het in de top 5 een spannende strijd met twee kawasaki rijders uit Dongen. Op de derde plaats staat Albert Raesen met startnummer 101 en op de vijfde plaats staat Piet Ackermans met startnummer 110. Beide rijders zullen volop gas geven om deze positie te behouden. Verder staat aan de start bij de 85cc hoge wielen, Stef van Rijswijk op zijn ktm met startnummer 89. Hij zal zeker nog een plaats in de top 10 proberen te bereiken. Ook rijdend in de klasse 85cc hoge wielen met startnummer 17 Jordy Wildhagen op zijn ktm. Vince Hop zal aan de start verschijnen met zijn kawasaki met startnummer 56 bij de junioren mx2 daar verdedigd hij zijn 4e positie wat gezien het grote aantal deelnemers een mooie positie is. 
Ook zal in deze klasse Stacey Nooijens met haar ktm van start gaan met startnummer 300. Bor Molenschot met startnummer 316 rijd op de kawasaki bij de liefhebbers mx2 klasse. Hij bemachtigd nu de zesde positie en zal volop in de strijd gaan om nog een plaats te klimmen in het klassement. Ryan Hop met de kawasaki rijd met startnummer 78 ook  bij de liefhebbers mx 2 klasse en doet dapper zijn best als nieuwkomer in deze klasse op een 10e plaats.
Na een zwaar seizoen WBC met veel stof, modder, regen en flinke strijd in alle klasses hopen we op een mooie afsluiter op het thuiscircuit in Dongen.Op zondag 26 oktober zal de jaarlijkse MON wedstrijd gehouden worden. Op deze dag zullen alle jeugdklassen, en vrije klasse laten zien wat zij in huis hebben. Het spektakel zal op beide dagen rond 11 uur van start gaan.  Bij deze nodigen wij iedereen uit om onze rijders te komen supporten tijdens dit crossweekend.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen