Dongense Darts Competitie

De 6-e ronde van de Dongense Darts Competitie. Het Karrewiel 1 verliest voor een 2-e maal op rij in de Tweede Divisie. Uit bij Het Vaartje komt het zelfs met 9-1 achter. Uiteindelijk is de winst met 10-3 voor Het Vaartje dat juist de aansluiting weer heeft gevonden. Erin van Riel van Het Karrewiel noteerde een 180. De Bluffers tegen DVDVD was geheel in evenwicht. De laatste leg, de 1001 teamronde, moest de doorslag geven. De Bluffers pakte deze en dus de wedstrijd met 7-6. No Score speelde tegen de koplopers De Salamander. Dus als No Score nog wat kans op de titel wil maken zou een overwinning op De Salamander welkom zijn. Maar De Salamander begon gelijk sterk en won ook de wedstrijd. Uitslag 7-6 met een 180 score voor Rens Heijmans. Van HBHB tegen TROTS is geen uitslag bekend. De 180 teller gaat naar 7. De Salamander  heeft toch wel een serieus gaatje te pakken met  De Bluffers op de 2-e plaats en Het Vaartje op plaats 3.

Een oude kwaal van 4P komt weer boven drijven in de Eerste Divisie. Een goede wedstrijd wordt dan gevolgd door een mindere of zeg maar slechte wedstrijd. 4P won vorige week goed van New Bundy’s, maar nu tegen Het Karrewiel 13 was er een dik verlies. 11-2 de winst voor Het Karrewiel 13. Frits van den Boer van 4P scoorde wel een 180. New Bundy’s ontving Op Dreef 3. Het ging redelijk gelijk op, maar het was Op Dreef dat in de koppels beter scoorde. 8-5 de winst voor Op Dreef met een 180 voor Marcel Pruijssers. Dave van de Linden finishte 102. Voor New Bundy’s gooide Nico van der Oest een 180, ook Herman Anders scoorde een 180. Mooi(e) laatste speelde tegen Falcon. Falcon lijkt alles op de beker te zetten, maar schakelde na een 2-2 wel een tandje bij. Falcon won met 9-4. No Skills just luck speelde tegen Nie te pijle. No Skills just luck maakte het verschil in de koppels tac/tic. 7-6 de winst. De 180 teller is naar 10 gegaan. Falcon heeft nog 1 punt voorsprong op Het Karrewiel 13. No Skills just luck staat derde.
In de Ere Divisie moest Het Karrewiel 2 het opnemen tegen De Valk 1. De vorm is nog ver te zoeken voor Het Karrewiel, want De Valk liep er met 11-2 overheen. Kevin Laurijsen van De Valk scoorde een 180. Uit bij Game on wist The Dartons wederom een winst toe te voegen aan de score-kaart van dit seizoen. 7-6 de winst. Pijlloos nam het op tegen Op Dreef 12. Na de singles was het 2-2, maar daarna begon Op Dreef alle punten van de koppels binnen te halen. De laatste ronde was weer voor Pijlloos dat dus verloor met 10-3 van Op Dreef. Voor pijlloos gooide Boy van Praet een 180. Voor Op Dreef noteerde Martin Evertse een 180 en finishte Robin Huysmans 112. De Tobbers konden BSEIDREN niet bijhouden. In totaal lukte Het De Tobbers om 4 punten in de wacht te slepen en BSEIDREN scoorde er 9. Vrolijke Bull was deze ronde vrij. Ook Gijle Peile had moeite om de tegenstanders bij te houden. Triple Trouble kwam niet echt in problemen en won met 12-1 de wedstrijd. Jan Embrechts van TT scoorde een 180. De 180 teller staat hier op 24. The Dartons staan bovenaan, maar Op Dreef 12 doet goed mee met een 2-e plaats. De Valk 1 staat nu derde.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen