BC Shot nieuws

Zondag 28 september om 13:00u werd de tweede competitiewedstrijd van BC Shot 2 gespeeld, dit keer tegen BC Gilze 2. BC Shot begon met een herendubbel die gespeeld werd door Frank Verschuren en Patrick Kuijpers. Tegelijkertijd startte de damesdubbel, gespeeld door Ilse Broeders en Noortje Kivits. De herendubbel werd gewonnen in twee sets. Helaas verloren de dames in een spannende driesetter.

Vervolgens werden de enkelspelen gespeeld. Daarbij startten Job Duffhues  en Kim van der Tak. Job verloor zijn eerste set, maar kwam sterk terug in de tweede set. Helaas was zijn tegenstander toch te sterk en verloor hij zijn wedstrijd. Kim daarentegen, die nieuw is in de vierde divisie, won haar wedstrijd in een prachtige driesetter. Hierdoor kwam de stand
op 2-2 te staan.Aansluitend aan deze wedstrijd begonnen de singels van Patrick en Noortje. Patrick, een nieuwe speler bij BC Shot die vorige week zijn debuut maakte, verloor helaas zijn wedstrijd. Noortje die een moeizame start had won uiteindelijk nog in haar derde set.
De eerste mix die gespeeld werd door Job en Ilse werd verloren waardoor de stand op 3-4 kwam. BC Shot wilde niet graag verliezen dus gingen zij voor een gelijkspel. Dit maakten Frank en Kim waar, door hun mix te winnen. De eindstand kwam op 4-4!