Op weg naar het Oranjeparkfestival: DJ’s in the House

Foto: Personal images

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival eens in de paar dagen een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Deze keer in de spotlight: de DJ’s. Zij zullen het dak van de Keurslager van Strien Festivaltent afblazen met hun vette beats. Hieronder een overzicht.

DJ MARIUS V
DJ MARIUS V is het alter ego van de 24 jarige, in Rijen geboren, Marius Verboom. De jonge DJ draait al vanaf zijn 14e op festivals, clubs, discotheken en feesten. De Fissa-cultuur is er op die manier met de paplepel ingegoten. Verwacht bij DJ MARIUS V een mix van allerlei soorten muziek, waarbij er voor ieder wat wils voorbij komt: van sexy glijdende beats tot guilty pleasures. Bereid je voor op een feestje!

DJ MARIUS V opent de  de Oranjenacht in de Keurslager van Strien Festivaltent van 20:00 – 21:00 uur.

 

DAISY’S DJ TEAM
Daisy’s Dj Team neemt je mee op een reis langs de 90’s, 00’s, alles van nu en toen, de hipste hiphop, de heetste house en de rauwste r&b! Met een wervelwind kwamen de jongens het Nederlandse club- en festivalcircuit binnenvliegen. Mysteryland, Pukkelpop, Paaspop, Solar, Amsterdam Open Air, Smeerboel en menig club door heel Nederland werden binnen no time veroverd! In hun 1e jaar kwamen ze maar liefst tot het indrukwekkende aantal van 130 optredens!

In 2017 doen ze daar een flinke schep bovenop met nóg grotere shows, nóg meer feest, én een hoop eigen muziek! We zijn blij dat ze ons Oranjeparkfestival aandoen om een knalfeest te bouwen.

Daisy’s DJ Team treedt op in de Keurslager van Strien Festivaltent van 21:00 – 22:00 uur.

DANSADO EN DE FEESTNEGER
Wat hebben Bassie & Adriaan, Laurel & Hardy en Asterix & Obelix met elkaar gemeen? Het zijn aantal illustere duo’s uit het verleden, die een rijtje vormen waarin Dansado & de Feestneger niet zou misstaan. De beats van Dansado en de vocale onzinsteuning van de Feestneger sluiten geruisloos op elkaar aan en garanderen 100% FEEST! Met je blote billen van de glijbaan tot aan hakketakke boemboemstijl: de Brabantse gabbers staan voor diversiteit. In 2016 tikten ze de 240 shows aan in binnen- en buitenland.

De bezoekers van het Oranjeparkfestival kunnen er dus zeker van zijn dat er een ingespeelde feestmachine op podium staat.

Dansado en de Feestneger treden op in de Keurslager van Strien Festivaltent van 22:00 – 23:00 uur.

RAVE VAN FORTUIN
Het principe is eenvoudig: schrijf een aantal muziekgenres op een rad en draaien maar. Het lot van de avond ligt volledig in handen van het rad en de skills van het dj-team. Daarnaast staat het sprankelende presentatie-duo je met alle liefde te woord. Dans van der Togt haalt zijn hoge hoed uit het vet en Leontien zoekt haar glitterjurk weer op. Het rad wordt gecheckt, gesmeerd en volgekliederd met de meest vette en foute muziekstijlen. Verwacht alle muziek die niet meer mag, maar stiekem nog steeds op #1 staat in ieders party-playlist.

Elke 15 tot 20 minuten wordt er opnieuw aan het rad geslingerd en vaak een compleet nieuwe muziekstijl gedraaid. Tussendoor wordt de muziek afgewisseld met leuke spelletjes, waarbij het publiek betrokken wordt. Het uitgangspunt van Rave van Fortuin is gezelligheid, feest en herkenning. De grote contrasten tussen de verschillende muziekstijlen zorgen er voor dat iedereen het naar de zin heeft!

Rave van Fortuin treedt op tijdens Koningsdag in de Keurslager van Strien Festivaltent van 19:30 – 21:00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen