5 jaar Massage Dongen: Massages zorgen voor ontspanning en voorkomen klachten

Foto:

Massage Dongen, gevestigd aan de Ed Hoornikstraat 33, bestaat deze maand 5 jaar en dat is alle reden voor een feestje. In de afgelopen jaren is het klantenbestand en de vraag naar massages behoorlijk toegenomen. Steeds meer mensen hebben er behoefte aan om even te ontsnappen aan het jachtige leven en met een massage helemaal tot rust te komen. Om het vijfjarig bestaan te vieren én om iedereen kennis te laten maken met de weldaad van een massage, heeft Massage Dongen op dit moment op Facebook een like & winactie.

Drijvende kracht achter Massage Dongen is André Theuns. Door zijn enthousiasme en gedrevenheid is het André gelukt zijn vaardigheden fors uit te breiden. De toenemende vraag heeft er inmiddels toe geleid dat André in zijn praktijk voortaan bijgestaan wordt door Femke.

Terugblikkend op de afgelopen vijf jaar zegt André: “Het is in ieder geval een goede keus geweest om mijn massagepraktijk aan huis te starten. De locatie is prima en zowel voor mij als voor de klanten werkt het heel ontspannend.”

André verdiept zich steeds meer in de klachten die vaak voorkomen bij verschillende beroepen waar de druk en belasting steeds groter wordt. Hij hoort deze klachten vaak van zijn cliënten en in zijn directe omgeving. Een massage kan dan letterlijk verlichting brengen. “Vaak gunnen mensen zich niet de tijd voor ontspannende massages. Het gevolg kan zijn dat mensen hierdoor langdurig uitvallen uit hun werksituatie met alle vervelende gevolgen van dien.”

Verschillende massages
Bij Massage Dongen kun je onder andere terecht voor een energetische massage. Deze massage heeft invloed op de energie in je lichaam. “Ieder mens heeft een energetisch lichaam, een eigen specifieke verdeling van de energie in het lichaam”,’zo legt André uit. “Verder kun je bij mij terecht voor ontspannings, klassieke-, hotstone-, bamboe- cupping, lomi lomi- en stoelmassage om verschillende blokkades te behandelen.”

Kennismaken
André heeft, samen met Femke, op het gebied van massage veel te bieden. Wie kennis wil maken met de werkwijze van Massage Dongen is dan ook van harte welkom. “Voordat ik start met een massage is er altijd een intakegesprek”, zegt André. “En voor cliënten die minder mobiel zijn, kan ik de behandeling eventueel ook thuis uitvoeren.”

Wie meer informatie wil, kan terecht op de website www.massagedongen.nl. Daar worden de mogelijkheden uitgebreid uitgelegd. Ook kunt u hier online een afspraak maken en vindt u diverse reviews. Meefeesten en kans maken op een gratis massage, ga dan naar de facebookpagina: https://www.facebook.com/MassageTheuns/

André zou iedereen aan willen raden: “Neem eens een keer helemaal de tijd voor jezelf en ervaar de weldaad van een massage of verras iemand anders met een massage bij André Theuns.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen