Partijen op zoek naar potentiële gemeenteraadsleden

Foto:

Vanavond (21 maar)  vindt in het Gemeentehuis de aftrapbijeenkomst plaats in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Diverse partijen hopen op geïnteresseerden die wellicht overwegen om stappen te zetten in de richting van de lokale politiek.

Trap samen met het CDA af!
Altijd al interesse in de (gemeente) politiek? Geïnteresseerd in de (gemeente) politiek? Altijd al een kijkje willen nemen achter de schermen bij de gemeenteraad? Kom dan dinsdag 21 maart om 20.00 uur naar het gemeentehuis. De Gemeente Dongen organiseert dan de aftrapbijeenkomst in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. Een bijeenkomst voor iedereen, voor alle inwoners van Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart.

De gemeenteraadsleden van het CDA zijn deze avond ook aanwezig om met u in gesprek te gaan. Fractievoorzitter André Vonk: “Het CDA vindt het goed dat er een aftrap-avond komt in aanloop naar de verkiezingen van volgend jaar. Voor een gemeente is het ontzettend belangrijk dat er altijd genoeg en goede raadsleden zijn om te besturen. De 21e staat dan ook in het teken van het raadslid van 2018. Mensen die nieuw zijn in de politiek, of nieuwe mensen uit de politiek kunnen die avond bekijken of de gemeenteraad iets voor hun is. Het CDA gaat graag met deze mensen het gesprek aan!”.

Het CDA hoopt om 21 maart veel (nieuwe) mensen te zien tijdens de aftrap-avond in het gemeentehuis. Past 21 maart niet meer in uw agenda, maar wilt u toch meer weten van het CDA? Kijk dan op onze website (www.cdadongen.nl) of mail naar [email protected] en dan gaan wij graag met u het gesprek aan!

VIPS programma Volkspartij Dongen
De Volkspartij Dongen is in de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in 2018 gestart met het VIPS programma. VIPS staat voor ‘Volkspartij Dongen Innoveert, Participeert en is Sterk voor de toekomst’. Het programma biedt een inleiding in de lokale politiek, in navolging op de succesvolle 1e reeks in 2013. Vrijblijvend en laagdrempelig, en op een interactieve manier, maak je kennis met wat er speelt in Dongen en de rol van lokale politieke partijen. En natuurlijk hoe de Volkspartij Dongen hier actief invulling aan geeft. Het programma is bedoeld voor iedereen uit Dongen, ’s Gravenmoer en Klein Dongen-Vaart, jong en oud, met interesse in de lokale politiek. Inmiddels hebben zich zeven Dongenaren aangemeld en is er 8 maart een 1e kennismakingsbijeenkomst geweest.

Wil je ook een kijkje in de lokale politieke keuken? Sluit dan bij ons aan, aanmelding kan via [email protected] . Of kom langs tijdens de informatieavond van de gemeente Dongen op dinsdag 21 maart (vanaf 19:00u). Een geweldig initiatief om breed kennis te maken met de politieke partijen in Dongen. De Volkspartij Dongen is daar met onze herkenbare, maandelijkse ‘Praat op Straat’ opstelling. We nemen die avond graag alle tijd om je te informeren over ons programma en je 1e vragen over de lokale politiek.
Noteer ook alvast 17 mei, onze volgende VIPS bijeenkomst.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen