VPD-raadslid Denise Kunst-van Suijlekom 5e op lijst Lokaal in de Kamer

Foto:

Ingezonden: Vanuit haar ervaring in de lokale en provinciale politiek ziet Denise Kunst regelmatig de effecten van Haags beleid. “Te vaak worden beslissingen van bovenaf doorgevoerd zonder voldoende overleg of genoeg geld” zegt dit VPD raadslid uit ’s Gravenmoer. “En te vaak heeft de Tweede Kamer vooral oog voor de belangen van de Randstad. Of het nu gaat om de aanpak van verkeersknelpunten, het stimuleren van openbaar vervoer of werkgelegenheid: het zwaartepunt ligt in de Randstad.”

“De landelijke gebieden en vooral de kleinere plaatsen, zoals Dongen, en kernen, zoals ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart, lijken door de landelijke politiek vergeten te worden. Het voorzieningenniveau daalt steeds verder, verkeersoverlast stijgt en zorg verdwijnt naar grotere steden. Het negeren van lokale problemen leidt zelfs zo ver dat tweederde van de mensen buiten de Randstad het gevoel heeft dat de landelijke politiek geen oog en oor heeft voor hun belangen. Wat dan weer verklaard dat bijna 33% van de mensen bij de gemeenteraadsverkiezingen stemde op een lokale partij. In Dongen was dat zelfs 45%! Dan is het raar, dat dit lokale geluid niet gehoord wordt in Den Haag. Dat moet en kan veranderen” aldus Denise

“Lokaal in de Kamer is hierop volgens Denise het antwoord. “De partij is nieuw op het landelijke toneel, maar heeft door haar basis in lokale en provinciale politiek al veel politieke en bestuurlijke ervaring. Lokaal in de Kamer brengt de lokale onderwerpen onder de aandacht in Den Haag en samen met de aangesloten partijen geven ze lokale oplossingen. Lokaal in de Kamer vraagt actief naar de mening van haar achterban, in Dongen dus de Volkspartij Dongen. Stem daarom woensdag 15 maart op lijst 24, Lokaal in de Kamer, en kies voor nummer 5, Denise Kunst om Dongen een stem te geven in Den Haag.”

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen