Bokse Bikersz D op zondag 9 april

Foto:

Ook dit jaar is er weer een Bokse Bikersz D, en wel op zondag 9 april 2017. Zet de datum alvast in je agenda, want op die dag ben je weer van harte welkom in de Hoge Ham, ter hoogte van Café-Gasterij Den Hamse Bok (Hoge Ham 45) om vanaf ± 10.00 uur te genieten van de vele motoren, de motortoertocht, diverse leuke kraampjes, eten & drinken en de geweldige live muziek van diverse bands. Vanaf 18.00 uur gaat het feestje in Den Hamse Bok binnen verder.

Ook voor de 2017-editie van de Bokse Bikersz D hebben wij een tweetal lokale goede doelen uitgezocht, te weten: Het Thomas Huis in Dongen, een initiatief van twee bevlogen mensen die een fijn en gezellig (t)huis bieden aan 8 mensen met een verstandelijke beperking; Stichting BultersMekke, die een speciale assistentiehond gaat opleiden voor de Dongense Iris Hohmann. Iris heeft PTSS en kan met behulp van deze getrainde hond weer volwaardig deel uitmaken van onze maatschappij.

Voor een bedrag van € 20,- ontvang je het unieke BBD 2017 t-shirt, een Bokse lunch en deelname aan de mooie motortoertocht. Binnenkort staat er meer informatie op onze website.

Wij kijken uit naar je komst!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen