Van Uitert B.V. en NILO samen hoofdsponsor DongenIce 2017-2018

Foto:

DongenIce 2016/2017 is net achter de rug. We genieten nog na van alle mooie, sportieve en gezellige momenten, de schaatsbaan en de tent zijn weg en de bouwploeg is nog druk aan het werk met opruimen en repareren. En dan is er nu al heel mooi nieuws te melden voor de komende editie!

De organisatie maakt bekend dat Van Uitert B.V. en DongenIce samen de overeenkomst voor het hoofdsponsorschap van DongenIce hebben verlengd! Van Uitert B.V. gaat samen met NILO Personeelsdiensten als hoofdsponsor haar naam verbinden aan de komende editie. Al vanaf 2015/2016 is Van Uitert hoofdsponsor van dit Dongense Winterevenement. Naast Van Uitert, is ook NILO Personeelsdiensten al langer sponsor van DongenIce.

Arthur, directeur Van Uiter B.V. en Gerard, directeur NILO Personeelsdiensten, zijn broers. Naast een sterke familieband is er ook een nauwe zakelijke samenwerking tussen de twee Dongense bedrijven. Arthur en Gerard hebben dan ook besloten om de krachten richting DongenIce te bundelen door samen het hoofdsponsorschap aan te gaan!

Het Dongense bedrijf Van Uitert B.V. ontwikkelt complete productielijnen en daarvoor produceren zij transportbanen en speciaalmachines. Met een team van 90 collega’s levert Van Uitert een totaalconcept: van advies, ontwerp tot en met de inbedrijfstelling. Kwaliteit, professionaliteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid staan hoog in het vaandel. Van Uitert B.V. is zowel nationaal als internationaal de leverancier voor innovatieve transportsystemen en speciaalmachines.

NILO Personeelsdiensten is een regionaal uitzendbureau gevestigd in Dongen. Op persoonlijke en vakkundige wijze gaat NILO Personeelsdiensten om met uitzendkrachten en opdrachtgevers met als doel een langdurige samenwerking. NILO Personeelsdiensten heeft een groot bestand met technisch, administratief, horeca en bouw- en productiepersoneel. Voor een leuke baan en goed personeel bent u bij NILO Personeelsdiensten aan het goede adres!

Voor meer informatie over de bedrijven of als je interesse hebt om voor één van beide te werken, kun je kijken op: www.uitert.nl of www.nilo.nl


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen