Maxx Mode heropent na volledige metamorfose

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

Dinsdagmiddag opende burgemeester Marina Starmans, samen met naamgever Max Molendijk, officieel de prachtig verbouwde winkel van Maxx Mode aan de Tramstraat. “Niet zomaar een kleine verbouwing, maar een complete metamorfose” aldus Gerry Oerlemans, die samen met haar dochter Cindy Molendijk het gezicht vormt van de succesvolle modezaak voor een maatje meer.

Een blik in de winkel maakt duidelijk dat daarvan geen woord gelogen is. De winkel is niet alleen een stuk groter geworden (nu in totaal maar liefst 75 m²) maar ook volledig vernieuwd. Een nieuwe vloer, een nieuw plafond met professionele verlichting, nieuwe kledingrekken, nieuwe paskamers… noem maar op.

Burgemeester Starmans toonde zich onder de indruk: “we mogen in Dongen trots zijn op zulke ondernemers die constant bezig zijn om beter te worden. Dit is een bijzondere winkel die inmiddels klanten uit het hele land naar onze gemeente trekt. De Brabantse gastvrijheid en de humor van Gerry en Cindy zorgen ervoor dat iedereen hier met een goed gevoel binnenkomt én met een nog beter gevoel weer naar buiten gaat.”

Dat laatste is zeker waar want Maxx Mode heeft inmiddels landelijke bekendheid en populariteit opgebouwd. Met hun collectie, maar zeker ook de vriendelijkheid waarmee klanten ontvangen worden hebben Gerrie, Cindy en medewerker Jacqueline een naam opgebouwd die zelfs al over de landsgrenzen gaat. ” Dat klopt” zegt Gerry “we hebben al klanten uit Amerika gehad en zelfs uit Bali.”

Samen met familie en kennissen werd dinsdagmiddag de heropening feestelijk gevierd onder het genot van een hapje en een drankje. Cindy: “We zijn een paar weken dicht geweest maar zijn er nu weer helemaal klaar voor om onze klanten hier in deze nieuwe winkel te ontvangen. We hopen dat vele Dongenaren en klanten van ‘buiten’ onze winkel en onze collectie de komende tijd komen bewonderen. We hebben er heel veel zin in.”

Maxx Mode
Tramstraat 48, 5104 GM Dongen

Openingstijden:
dinsdag 09:30–17:00
woensdag 09:30–17:30
donderdag 09:30–17:30
vrijdag 09:30–17:30
zaterdag 09:30–17:00

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen