Heropening Rabobank Dongen

Foto:

Dinsdagavond 17 januari werd het Rabobank kantoor in Dongen officieel heropend door wethouder Ad van Beek. Hij deed dit samen met Chantal Rademakers, Rabobank directeur Particulieren & Private Banking.

In 2016 verkocht de Rabobank haar pand aan de Hoge Ham 89 aan WIJmetAARTS met de bedoeling een deel van het pand terug te huren. Na een grote verbouwing is de begane grond inmiddels in gebruik. Klanten kunnen hier terecht voor de dagelijkse bankzaken. Chantal Rademakers: “We vinden het als Rabobank belangrijk om dichtbij onze klanten te zijn, zowel online als fysiek. We bekijken voortdurend hoe we het beste invulling kunnen geven aan Dichtbij Bankieren. In Dongen kozen we voor een kantoor waar klanten iedere middag terechtkunnen met servicevragen. Daarnaast richten we marktteams in: teams met medewerkers die aanwezig zijn in het Dongense netwerk en in het verenigingsleven. Op die manier zijn de adviseurs van onze bank, naast de reguliere openingstijden, makkelijk toegankelijk voor onze klanten.”

Het Rabobank kantoor in Dongen is een van de zes kantoren van Rabobank Tilburg en omstreken. Andere kantoren zijn gevestigd in Tilburg, Goirle en Rijen. Het kantoor in Dongen is van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.30 – 17.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen