Gentlemen of Dongen: again the place to be!

Foto:

Strakker, nieuwer, beter! Met die kernwoorden is het team van de Gentlemen of Dongen aan de slag gegaan om ook dit jaar voor de jeugd in Dongen weer een waar alcoholvrij spektakel weg te zetten.

Vorige week hebben ze alle artiesten één voor één geïntroduceerd. Naast de resident DJ (DJ Tom) zijn De Lievelings DJ’s van je Zusje, Martropez, Thom Craane en Marius V van de partij! Jesse Verbunt vertelt: “We hebben dit jaar ons best gedaan om met het budget wat we hebben zo veel mogelijk goede namen weg te zetten.” Als we naar de line up voor heel het weekend kijken is dat meer dan gelukt! “Dat de lat ieder jaar hoger ligt is niet alleen te zien in onze line up”, zegt Ruud Vonk, “ook de zaal wordt festivalwaardig ontworpen en ingericht. Het podium wordt een echte eye-catcher, eentje waar zelfs de professionele artiesten van op zullen kijken.”

Er worden ook nog meer aanpassingen doorgevoerd ten opzichten van vorig jaar. Zo kunnen er via gentlemenofdongen.nl/kaarten tussen 1 februari en 22 februari kaarten gekocht worden voor €4.50 per avond. Ook een passe-partout voor alle 3 de dagen is verkrijgbaar voor maar €12.00! Via de website kun je veilig via iDeal betalen en worden de kaarten via de e-mail toegestuurd. Bij het bestellen dient het leerlingnummer (of het schoolpasnummer) ingevuld te worden. Tijdens de avonden wordt er aan de deur gecontroleerd op schoolpas. Tevens zijn (mochten er nog kaarten over zijn, want OP=OP) er kaarten aan de deur te verkrijgen voor €5.50.

“Onder andere met de online kaartverkoop laat de Gentlemen zien dat ook zij met de tijd mee gaan”, vertellen kersverse organisatoren Thomas Vellekoop en Mike de Ruijsscher, “daarbij laten wij ook de grote inschrijfformulieren los en hoeven de bezoekers alleen de gegevens tijdens het aankoopproces in te vullen. Nog wel blijft de BINNEN=BINNEN regel van kracht en neemt de organisatie contact op met de betreffende ouders als hun kind voor 00.00 uur ons pand wenst te verlaten”, gaan zij verder.

Als we de heren en dames van het team mogen geloven wordt het een geweldig feest. Op de zondag hebben ze zelfs een speciaal thema, maar dat houden ze nog even geheim. “We hebben net als vorig jaar aan alle leerlingen onder de 16 jaar gedacht bij onze events”, verteld Jesse, “de leerlingen van 16+ kunnen bij onze collega’s van Horeca Dongen terecht, wij dragen zorg voor alle andere leerlingen van het middelbaar onderwijs. Ook de 14 en 15 jarigen zullen niets te kort komen bij de Gentlemen!”. Echter is het team het wel over 1 ding eens: “De gezelligheid moet toch zelf gemaakt worden, wij regelen de rest!”
Dus alles nog even op een rijtje:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen