Verenigingen op zoek naar rommel

Foto:

Diverse Dongense verenigingen houden jaarlijks een rommelmarkt om zo de verenigingskas van een financiële injectie te voorzien. Handbalvereniging Dongen én Harmonie Aurora zijn nu volop bezig om goederen in te zamelen die zij bij hun rommelmarkten dan weer kunnen verkopen.

In het nieuwe jaar nog een paar ophaaldagen Rommelmarkt HV Dongen
Het nieuwe jaar is weer begonnen en ook nu hebben we nog enkele zaterdagen gepland staan om spullen op te komen halen. Heeft u nog spullen liggen? Wij willen ze graag voor onze Rommelmarkt, die plaats vindt op zaterdag 13 maart.  Aanstaande zaterdag 14 januari gaan leden van onze vereniging weer op pad.  Om een afspraak te maken kunt u contact opnemen met Jannie de Leeuw, 0162-317971 of via [email protected].

Tevens is er elke maandagavond tussen half 7 en half 9 de mogelijkheid om spullen af te komen leveren bij ’t Theehuis.  De andere ophaalzaterdagen zijn: 28 januari en 11 februari.

Rommelmarkt Harmonie Aurora, spullen gezocht…..
Nog steeds op zoek naar een goed voornemen voor 2017? Hier een tip… Ruim uw zolder of schuur eens lekker op en steun met “uw rommel” Harmonie Aurora!  De jaarlijkse rommelmarkt van Harmonie Aurora komt er weer aan!  Hij staat gepland op zondag 26 maart 2017 in ’t Schouw aan de Rembrandtstraat 69 in Dongen. U bent natuurlijk van harte welkom!

Het inzamelen gaat van start
Om alles weer tot een succes te maken hebben we goed gevulde kramen met heel veel bruikbare spullen nodig. Dus…..heeft u nog speelgoed, boeken, glas en servies, snuisterijen of kleding waar u niets meer mee doet?  Puilt uw schuur of zolder uit? Neem dan contact op met Carla Jansen, telefoonnummer 06-57843529. De (bruikbare) spullen worden vanaf 21 januari a.s. op afspraak bij u thuis opgehaald.  Ideaal voor u, want u bent van de “rommel” af en Harmonie Aurora kan zo het nodige geld bij elkaar verdienen voor de organisatie van fraaie muzikale evenementen voor u.

Zelf brengen van uw spullen
Brengt u de spullen liever zelf kan dat ook, maar dan wel op afspraak. Bij geen gehoor kunt u op bovenstaand telefoonnummer de voicemail inspreken. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Welke spullen worden niet ingezameld
Voor de rommelmarkt zamelen we geen computers, tv’s, witgoed en groot meubilair in.

Verder wenst Harmonie Aurora iedereen een gezond, gelukkig en muzikaal 2017!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen