V.I.P. Hair by Sam, de eerste Kapsalon 5-sterrenspecialist

Foto:

“Haar is onze passie, creativiteit ons talent. Persoonlijke aandacht staat bij ons centraal” Dat zijn woorden die Sam van Werther gebruikt om haar salon in het kort te omschrijven. Woorden die erg aansluiten bij de gedachten en visie van het keurmerk 5-sterrenspecialist. Uitstekende klantbehandeling is waar alle 5-sterrenspecialisten voor staan!

Sam Werther, geboren in Waalwijk en opgegroeid in Sprang-Capelle verloor in een jaar tijd twee keer haar baan. De inmiddels 28 jarige ondernemende Sam besloot niet bij de pakken te gaan neer zitten, maar vond het tijd voor de ultieme uitdaging en startte haar eigen bedrijf. 1 februari 2015 begon haar avontuur aan de Gasthuisstraat 126 B. “Het was de bedoeling om voor mezelf te beginnen in mijn garage in Waalwijk, maar Piet van de Albert Heijn kwam met een ander idee”, aldus Sam “Sam, de schoenenwinkel wil er mee geen stoppen. Is dat niets voor jou? ” Na een weekend piekeren en wakker liggen, besloot Sam de stap te wagen en dat bleek al snel een juiste beslissing.

In een mum van tijd moest Sam al uitbreiden. Claudia, die toen nog in haar tweede schooljaar zat, kwam helpen en vlak daarna volgde Marloes die uiteindelijk slechts drie weken in het oude pandje heeft gewerkt. Omdat het steeds drukker werd en de ambitie om te groeien nog lang niet was verdwenen, verhuisde Sam op 1 november 2015 naar het pand aan de overkant waar op 1 januari 2016 ook Lieke startte. V.I.P. Hair by Sam groeide in een snel tempo en inmiddels is het een volwaardige kapsalon.

“Vanaf dag 1 is haar onze passie, creativiteit ons talent en staat persoonlijke aandacht bij ons centraal. We werken uitsluitend met de beste producten voor ieder haartype zoals Redken op proteïne basis, Moroccanoil op olie basis en Biolage op natuurlijke basis. Zo kunnen we iedereen een persoonlijk advies geven en op de juiste manier helpen. Omdat wij de servicegerichtheid zien als een van onze belangrijkste speerpunten, viel ons oog op het keurmerk 5-sterrenspecialist. Nu er een maatstaf in het leven is geroepen voor de servicegerichtheid van een organisatie wilden wij maar wat graag dit keurmerk voeren. Goed advies, Vakmanschap, Kwaliteit, Service en Garantie zijn 5 punten waar we ons erg goed in kunnen vinden.”

Wanneer een bedrijf het keurmerk 5-sterrenspecialist mag voeren, wordt het gecontroleerd op de manier waarop klanten worden geholpen. Deze controle vindt plaats door de klanten zelf. Krijgt een keurmerkhouder te veel klachten of te slechte beoordelingen dan zal het keurmerk worden ontnomen. Dat zit bij V.I.P. Hair by Sam wel snor. Met al meer dan 100 beoordelingen heeft 99,6% een super goede ervaring. Wil jij weten hoe klanten van Sam dit hebben ervaren? Kijk dan zelf naar de beoordelingen: https://www.5sterrenspecialist.nl/v-i-p-hair-by-sam/beoordelingen.html

Sam is nog lang niet klaar met ontwikkelen. Voor de toekomst liggen er plannen om een compleet nieuw concept te lanceren. Er kan nog niet alles over gezegd worden, maar Sam belooft dat het super zal worden. Bent u nieuwsgierig en wilt u ook een ultieme haar ervaring? Maak snel een afspraak bij V.I.P. Hair by Sam te Kaatsheuvel.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen