Zaterdag 10 december Winterfair bij De Stormvogels

Foto:

Voorafgaand aan de “grote” kerstmarkt in het centrum van Dongen op 10 december wordt er op de terrein van Scouting De Stormvogels de jaarlijkse Winterfair gehouden. Tussen 16.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom op deze leuke, knusse en gezellige markt.

De scouts van De Stormvogels zijn de afgelopen weken bezig geweest met het maken van allerlei winterse cadeaus, vogelvoerideetjes en kerstversieringen die zij aan u willen verkopen. Er zullen diverse (tweedehands) kerstartikelen te koop zijn en wordt er aan de interne mens gedacht door de verkoop van lekkere en verwarmende spijzen en dranken. Zo kunt u zich onder meer verwarmen aan een heerlijk kopje snert of een broodje gehaktbal van Keurslager Marco van Strien!

Tijdens de markt maken zullen enkele leden nog diverse dingen ter plekke maken om aan u te verkopen. De winterfair wordt verder opgeluisterd door twee optredens van Nederpopkoor Zonder Noten uit Dongen en een kerstvertelling uitgebeeld door de leden van de scouting.

Voor geïnteresseerden is er een rondleiding door het gebouw mogelijk. Zo kunnen mensen die overwegen om vrijwilliger of financiële “vriend van” te worden eens rondlopen om kennis te maken met de mensen, gebouw en terrein van De Stormvogels. De Winterfair duurt van 16.00 tot 18.00u en vindt plaats op het scoutingterrein aan de Oude Baan 99h in Dongen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen