Fietsverlichtingsactie tijdens Repaircafé ’s Gravenmoer

Foto: CC0/Public Domain

Op zaterdag 29 oktober van 10.00 tot 12.00 uur vindt in de foyer van Dorpshuis De Geubel te ’s Gravenmoer weer het repaircafé plaats. Hebt u iets te repareren, zoals elektrische apparatuur, lamp, speelgoed, electronica, sieraden of kleding: onze specialisten gaan er mee aan de slag en doen hun uiterste best om uw spullen te repareren. De reparaties worden gratis uitgevoerd maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Ook de dames die gespecialiseerd zijn in breien en haken, zijn weer van de partij. Wij gunnen uw oude spullen een tweede leven. Ons motto is niet voor niets: “Weggooien? Mooi niet!!” De ANWB organiseert een landelijke fietsverlichtingsactie. Komend weekend gaat de wintertijd weer in. Dat betekent dat de dagen korter en donkerder worden. Veel mensen gaan in de spits met de fiets naar school of werk. Wist u dat de
kans op een aanrijding met 20% afneemt door goede verlichting? Daarom doen we mee met de ANWB Lichtbrigade en organiseren we komende zaterdag een fietsverlichtingsactie. Wij ontvingen een speciale ANWB toolkit en er zijn vrijwilligers aanwezig om uw fietsverlichting na te kijken. Dus kom a.s. zaterdag op de fiets en laat deze controleren tijdens het repaircafé in ’s Gravenmoer!!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen