Prijswinnaars vrijkaarten Oktoberfest bekend

Foto: CC0/public Domain

Vandaag zijn uit de goede inzenders van de Oktoberfestprijsvraag twee winnaars getrokken die ieder een set van 4 vrijkaarten hebben gewonnen voor het oktoberfest van aanstaande vrijdag in De Salamander.

De gelukkige winnaars zijn:

  • Laura Pelle
  • Yvonne van Wanrooij

De vraag die juist beantwoord moest worden om kans te maken op deze vrijkaarten was de volgende: hoe noemt men in het Duits een deegproduct in de vorm van een knoop gebakken en voorzien van grove korrels zout? Het juiste antwoord moest zijn Brezel, en niet, zoals velen ingestuurd hadden: Pretzel

Beide winnaressen krijgen een dezer dagen de vrijkaarten thuisbezorgd en kunnen vrijdag gaan genieten van een sfeervol Oktoberfest in de tot mega-bierhal omgebouwde Sporthal ‘de Salamander’. Een uniek concept dat de beleving van een Oktoberfest in München dicht benadert. Lange tafels, bierpullen, traditioneel eten, uitserveren drank en eten,  een ongelofelijk goede Duitstalige feestband, en natuurlijk Lederhosen en Dirndls; dat zijn de sfeervolle ingrediënten van deze feestavond, die zowel op vrijdag 21 oktober als op zaterdag 22 oktober plaatsvindt..

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen