Uw bedrijf in de Glossy ‘100% DONGEN’?

Foto:

Na de overweldigende reacties op de in december en juni verschenen glossy’s ‘100% Dongen’ komt in december van dit jaar de derde editie van dit prachtige magazine uit.

Bart van Kerkhof, uitgever van de glossy legt uit: “de insteek van de in december verschenen glossy was dat het om een eenmalig project ging in het kader van het 5 jarig bestaan van dongen.nieuws.nl. De reacties op de eerste editie waren echter zo overweldigend dat wel duidelijk werd dat dit in Dongen erg gewaardeerd werd en dat daarmee een behoefte ingevuld werd. Zowel de lezers als de adverteerders waren en zijn nog steeds razend enthousiast. Daarom hebben we besloten om vanaf 2016 jaarlijks twee edities uit te brengen van de ‘100% DONGEN'”

Voor bedrijven kan een plekje in de glossy erg interessant zijn. “Het is het perfecte medium om op een aantrekkelijke manier je bedrijf te presenteren en zo onder de ogen van je potentiële klanten te komen.” zegt Bart. “Er zijn diverse mogelijkheden, variërend van een advertentie van een kwartpagina tot een advertorial van 8 pagina’s, compleet met interview én een nieuwe op maat gemaakte fotoreportage door de bekende professionele fotograaf Jan Stads”

Van Kerkhof roept ondernemers die hierover meer willen weten op om vrijblijvend contact op te nemen. “Dat kan per mail via [email protected] of telefonsich op nummer 06-36323131. In verband met de planning van de zomereditie is het wel aan te raden om  eventuele interesse hiervoor voor eind april kenbaar te maken.”

De inhoud van de komende glossy’s blijft volgens Bart zeker ook 100% Dongens. “Er zijn nog zoveel bijzondere ondewerpen uit te lichten in Dongen en er zijn nog zoveel interessante mensen te interviewen dat we nog jaren vooruit kunnen met het maken van een glossy waar je als Dongenaar trots op kan zijn.”

BEKIJK HIER DE EERSTE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE

BEKIJK HIER DE TWEEDE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen