Win nu gratis kaarten voor hèt Oktoberfest van Dongen!

Foto:

Op vrijdagavond 21 oktober èn op zaterdagavond 22 oktober vindt in de tot mega-bierhal omgebouwde Sporthal ‘de Salamander’ wederom het grootste Oktoberfest van Dongen plaats, dit na het grootse succes van vorig jaar. Een uniek concept dat de beleving van een Oktoberfest in München dicht benadert. Lange tafels, bierpullen, traditioneel eten, uitserveren drank en eten, twee dagen een ongelofelijk goede Duitstalige feestband, en natuurlijk Lederhosen en Dirndls; dat zijn de sfeervolle ingrediënten van deze twee feestavonden.

De zaterdagavond is inmiddels uitverkocht, maar voor de vrijdagavond zijn nog entreebewijzen te koop. Deze zijn te bestellen via de website www.oktoberfest-dongen.nl. dongen.nieuws.nl stelt 2 x 4 toegangskaarten voor Oktoberfest Dongen beschikbaar. Wat moet je hiervoor doen? Simpel. Geef antwoord op de volgende vraag: hoe noemt men in het Duits een deegproduct in de vorm van een knoop gebakken en voorzien van grove korrels zout?

Mail je goede antwoord vòòr vrijdag 14 oktober o.v.v.  prijsvraag Oktoberfest naar [email protected] en misschien zien we jou, met drie vrienden/vriendinnen op vrijdagavond tijdens de tweede editie van het grootste Oktoberfest van Dongen. Vergeet niet je naam en contactgegevens te vermelden. De winnaars van de kaarten worden op zaterdag 15 oktober op deze website bekend gemaakt.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen