Kin Makelaars Dongen blijft groeien

Foto:

(Advertorial) U heeft het in Dongen vast al gezien. Het aantal te koop- en verkocht-borden van Kin Makelaars blijft groeien en ook het aantal nieuwbouwprojecten dat ze in verkoop krijgt blijft toenemen. Reden genoeg om afgelopen jaar een mooi nieuw kantoor te betrekken en een extra Dongense makelaar aan te nemen.

Gaby van Bracht, die de vestiging in Dongen drieënhalf jaar geleden opzette, is trots op deze sterke groei. “Ik ben daarbij met name trots op het feit dat de klanttevredenheid over de jaren heen, naast onze sterke groei, constant is gebleven. Deze wordt continu getoetst via Funda en komt gemiddeld op een 8,8 uit. Beoordelingen die overigens één voor één terug te zien zijn op onze website en Funda.”

Mooie cijfers, maar bij Kin draait het met name om de personen, zo vertelt makelaar Van Bracht. “De wisselwerking tussen makelaar en verkoper is van cruciaal belang. Ik ben al ruim 20 jaar werkzaam als Dongense makelaar en ook mijn collega-makelaar komt uit Dongen. We kennen daardoor niet alleen de markt door en door, maar ook de Dongenaren. Daarnaast kunnen we ook gebruik maken van het netwerk vanuit onze vestigingen in de regio. 40% van de kopers komt van buiten Dongen. Met onze vestigingen in Breda, Tilburg, Gilze en Rijen weten we ook hen te bereiken, waardoor we onze klanten net wat extra’s kunnen bieden.”

Kin Makelaars zet daarbij sterk in op innovatieve manieren om de woningen extra onder de aandacht te brengen, maar wel op een manier die past bij Dongen. We waren de eersten om vol in te zetten op woningvideo’s en extra aandacht aan woningfotografie. Dit heeft ontzettend veel aandacht gegenereerd voor onze facebook-pagina. Mede daarom naderen we nu de 1.500 volgers en we hopen onder andere met onze drone-films nog meer unieke beelden aan de Dongenaren te kunnen tonen. We proberen daarmee continu iets nieuws te brengen zonder daarmee over the top te gaan. En we merken dat dat kopers en verkopers aanspreekt. Ons woningaanbod wordt ook op de sociale media ontzettend goed gedeeld. Maar het belangrijkste blijft uiteraard plezierig persoonlijk contact. Dat blijft ons speerpunt.”

Vestigingsmanager Van Bracht kijkt met veel vertrouwen de toekomst tegemoet en hoopt ook in de toekomst vele mensen uit de regio te mogen helpen bij een volgende stap in hun wooncarriere. “Mensen daarbij te mogen helpen en verblijden blijft iedere keer opnieuw een heerlijk gevoel.” Dit kan in de bestaande bouw, maar bijvoorbeeld ook bij nieuwbouwprojecten als “Dongen komt thuis”, het “Broederhuis” en op korte termijn de nieuwbouwhuurwoningen van Binnenhoven. Mensen die meer willen weten over de werkwijze van Kin Makelaars nodigt makelaar Van Bracht van harte uit contact op te nemen. “Wie ons belt op 0162 726 926 of mailt op [email protected] bezoeken we persoonlijk, zodat we gratis en geheel vrijblijvend de waarde van de woning in kunnen schatten en de mogelijkheden die wij voor hen zien door kunnen nemen.”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen