Up2Go traprenovatie erkend als 5-sterrenspecicalist

Foto:

Indien uw trap is verouderd of u gewoon toe bent aan een ander uiterlijk, is het laten renoveren van uw bestaande trap een logische oplossing. Een renovatie moet natuurlijk wel goed gebeuren. Up2Go traprenovatie uit Dongen is onlangs officieel erkend als 5-sterrenspecialist, waarmee eigenaar Jos Nollen aangeeft tot het uiterste te gaan als het gaat om klanttevredenheid.

Up2Go traprenovatie uit Dongen geeft iedere bestaande trap in één dag een andere sfeer met (HPL) overzettreden. Deze traptreden hebben een slijtvaste, onderhoudsvriendelijke toplaag met 12 jaar garantie. Deze methode is toepasbaar op zowel dichte als open trappen van hout of beton in diverse stijlen en materialen.

Jos Nollen durft te stellen dat hij erg goed is in zijn vak. “Waarom ik dat zo stellig zeg? Dat vertellen mijn klanten. Daarom ben ik oprecht trots op mijn erkenning als 5-sterrenspecialist.Goed advies, service, vakmanschap, kwaliteit en garantie, de zaken waar jet kwaliteitskeurmerk op toetst, beschouw ik namelijk al jaren als vanzelfsprekend. Bovendien leveren we dit alles ook nog eens tegen een scherpe prijs.” Dankzij deze combinatie is Up2Go traprenovatie met recht de overtreffende trap !

Kijk zelf hoe de klanten hun aankoop bij Up2Go traprenovatie ervaren op: https://www.5sterrenspecialist.nl/up2go-traprenovatie/beoordelingen.html

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen