Onvervalst circusvermaak in Dongen.

Foto: Circus Bossle

Deze week kunnen de Dongenaren op het Wilhelminaplein komen genieten van ‘echt’ circus bij Familiecircus Bossle.David, Tunita, Dennis, Leon, Loreen, Antonio en Steffie Bossle onthalen het Hooggeëerd Publiek van alle leeftijden op acrobatische kunsten, spectaculaire act’s en vrolijke clowns nummers.  Het circus voert in hoog tempo een bijna 2 uur durende show op met o.a. acrobatiek, kunsten op de Rola Rola, dierendressuur, razendsnelle tempo jongleurs en een hoelahoep artieste. Clowns Otto en Banane zorgen voor de lach in de voorstelling met verschillende komische acts.

Paarden, pony’s, ezels en slimme hondjes vertonen hun kunsten in de piste. Een uniek beleving is het samenspel in de piste van onze lama’s en mini koeien. Dit samenspel is in andere circussen in Europa niet te zien.  Er is ook een spetterende western show en jongleurkunsten van grote allure. Mister Vulcano zal het programma afsluiten met een grote verrassing!

De voorstellingen worden gegeven in de tent op hetr Wilhelminaplein op:

Woensdag 31 Aug. om 15.00 uur
Donderdag 1 Sept. om 17.00 uur
Vrijdag 2 Sept. om 17.00 uur
Zaterdag 3 Sept. om 15.00 uur
Zondag 4 Sept. om 14.00 uur

Dagelijks is de kassa geopend van 11:00 t/m 12:00 uur voor de voorverkoop en 60 minuten voor aanvang van de voorstelling.  Voor meer informatie en entreeprijzen kunt u kijken op www.circus-bossle.nl. Ook op facebook is veel informatie te vinden; www.facebook.com/ CircusBossle

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen