5e Jan Oomens G voetbaltoernooi bij DVVC

Foto:

Op zaterdag 3 september a.s. zal voor de 5e keer bij DVVC aan de Sportlaan het Jan Oomens G voetbaltoernooi worden gehouden. Dit toernooi genoemd naar erelid Jan Oomens sr heeft ondertussen een naam opgebouwd in de regio. Menig team vraagt zelf of ze mee mogen doen aan dit  toernooi. Een record aantal van 26 teams uit de gehele regio, en zelfs een team uit Zeeland, zullen zich om 9.30 uur met de traditionele opkomst per team onder begeleiding van een mascotte voorstellen aan het publiek.

Aan dit toernooi zullen 400 spelers en 80 begeleiders van de teams sportpark Dongekant bezoeken. De organisatie heeft 50 eigen vrijwilligers van DVVC bereid gevonden om deze dag te helpen.
Elk team krijgt van de organisatie een eigen vrijwilliger die hun team de gehele dag begeleidt. Door de vele inschrijvingen is door de organisatie besloten om het gehele toernooi op de achterste velden te laten spelen om op een redelijk tijdstip de prijsuitreiking te kunnen doen

Na de opkomst van alle teams zal de familie Oomens namens de organisatie welkom worden geheten en zal door de familie Oomens het Jan Oomens G voetbaltoernooi officieel worden geopend. Om de spieren wat warm te krijgen zal door dansschool FUSE uit Terheijden een warming up worden verzorgd voor alle deelnemers. Rond de klok van 10.15 uur zullen de eerste wedstrijden gaan beginnen.

De gehele dag door zal er ook door de teams worden getracht zoveel mogelijk punten te scoren op het nieuwe puntendoek dat door diverse hoofd sponsoren is geschonken waaraan ook een wedstrijd is verbonden met natuurlijk een mooie beker. Om 12.00 uur zal een gezamenlijke lunch (welke is gesponsord door de Jumbo uit Dongen) worden verzorgd met daarin optredens van zanger Martin en duo Knotsgek. Om 13.00 uur wordt het programma voortgezet en rond 15.15 uur zal door de wethouder van sportzaken Piet Panis samen met de familie Oomens de prijzen worden uitgereikt aan alle teams.

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om dit gezelligste G voetbaltoernooi uit de regio te bezoeken, voor de kleinsten onder ons staat er ook een luchtkussen klaar.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen