5-sterren Schoonheidsbehandelingen bij Studio Radiance

Foto:

Advertorial Sinds 2003 is Bauke van ’t Hullenaar de eigenaresse van Studio Radíance. Ze streeft er al vanaf het begin naar ‘de beste en meest complete salon in Dongen en omgeving’ te zijn. In de loop der jaren heeft Bauke hard gewerkt om jou het aanbod te kunnen bieden dat ze voor ogen had. En dit is gelukt!

Naast schoonheidsbehandelingen, huidverbeteringsbehandelingen (Micro Skin Polish) en definitief ontharen kun je bij Radíance ook terecht voor permanente make-up, botox en fillers, wimperextensions, tanning zonder zon, make-up en parfums. Het plaatje is compleet. Hoewel… de wereld van de beauty nooit stilstaat … Bauke zal je in de toekomst vast weer verrassen!

Hierboven staat de letterlijke tekst die op de site van studio Radiance te lezen is. Bauke had vanaf het begin al in de gaten dat uitstekende klantbehandeling ook in de uiterlijke verzorging een grote meerwaarde is. Nu er een keurmerk en een maatstaf in het leven is geroepen waarbij het service gehalte van een organisatie transparant en meetbaar wordt gemaakt, wilde Bauke ook graag de spits afbijten. Hierdoor is Studio Radiance de eerste Schoonheidssalon met een 5-sterrenspecialist erkenning. Dat deze erkenning terecht is, blijkt al weer uit de eerste beoordelingen. Wil je weten hoe klanten het ervaren? Kijk even op: https://www.5sterrenspecialist.nl/studio-radiance/beoordelingen.html

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen