‘Stadion’ de Biezen klaar voor de wedstrijd

Foto:

Aanstaande zaterdag 2 juli ontvangt VV Dongen landskampioen PSV. Om er voor te zorgen dat de vele belangstellenden de wedstrijd goed kunnen volgen is Sportpark De Biezen de afgelopen dagen omgetoverd tot een stadion met ruimte voor 4.000 bezoekers. Dankzij de hulp van Nivo Steigerwerken zijn er zowel aan de lange zijde tegenover de hoofdtribune als aan de korte zijde statribunes gemaakt waardoor de toeschouwers een goed zicht hebben op het veld.

De organiserende commissie is al enkele weken bezig om er voor te zorgen dat alles rondom de wedstrijd zaterdag gladjes verloopt. Hierbij zijn een groot aantal vrijwilligers actief.

Om te voorkomen dat er zaterdag op de wedstrijddag geen kaarten meer te krijgen zijn is afgelopen weken de voorverkoop stilgelegd. “Het aantal kaarten wat nog beschikbaar is, is echter beperkt” zegt Leon Driessen, voorzitter van het organisatiecomité. “Ons advies is daarom om tijdig naar het Sportpark te komen. We zijn al om 14.00 uur open en wie het eerst komt, die het eerst maalt.” De wedstrijd begint om 16.00 uur.

Wil je nog een kansje wagen op de twee sets van twee vrijkaarten die dongen.nieuws.nl verloot onder de goede inzenders van de speciale prijsvraag, KLIK DAN HIER

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen