33 jaar De Bøxskusz…zorg dat je erbij bent

Foto:

Op zondag 10 juli viert de Prinselijke Carnavalsvereniging De Bøxskusz het 33 jarig bestaan met een volwaardig zomercarnavalsfeest. Zorg dat je dat niet mist! Vanaf 14.33 u. barst het feest los bij Café Gasterij den Hamse Bok.

Tijdens dit unieke zomercarnavals feest in Boxskusz-stijl, treden de beste artiesten uit Dongen op: Feestband BAM en blaaskapel de Uitslaopers! En als speciale gast komt Huub Hangop, bekend van hits als; “Wat ben je lelijk van dichtbij”, “Ik wil ook zo’n broek met van die zakken aan de zijkant” en nog veel meer!

De Bøxskusz hebben in de afgelopen 33 jaar veel mogen ontvangen van de Peejelaandse bevolking, zoals menig eerste en publieksprijs bij het Songfestival, de Optocht, en natuurlijk niet te vergeten van al die sponsors, die zodoende de vele Pee Cd’s, T-shirts en optochtdeelnames hebben mogelijk gemaakt. Heel veel redenen om dit feest vrij toegankelijk te maken voor iedereen, met bovendien nog een verrassing in petto.

Kom in je mooiste, gekste, opvallendste zomercarnavals outfit, feest mee, en je hoeft als je honger krijgt niet naar huis, want naast een goeie pint kun je ook lekkere bokse gerechten kopen! Tot 10 juli!

huubhangop

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen