Hier is ie dan: de nieuwe Glossy 100% DONGEN

Foto:

Er is lang naar uitgekeken maar donderdagavond was het zover: de tweede editie van  de glossy 100% DONGEN werd officieel gepresenteerd tijdens een feestelijke bijeenkomst in Gasterij De Walvis.  Vanaf vandaag wordt de 100% DONGEN huis-aan-huis bezorgd in de gemeente Dongen.

De nieuwe Glossy staat weer boordevol  interessante artikelen, interviews en prachtige fotoreportages. Zo vind je onder meer een uitgebreid interview met Kelly van Zon, die in september in Rio de Janeiro haar Paralympische titel gaat verdedigen. Ook bijzonder is het interview met Anton Adamowicz, een Poolse soldaat die na de bevrijding in 1945 in Dongen is gebleven. Inmiddels is de heer Adamowicz 96 jaar oud en woont hij nog steeds zelfstandig. Anton Adamowicz was aanwezig bij de presentatie van de glossy en nam het eerste exemplaar in ontvangst.

De glossy is maar liefst 164 pagina’s dik. Vanaf 2016 zal het magazine tweemaal per jaar verschijnen, een zomereditie in juni en een wintereditie in december. Nieuwsgierig naar de nieuwe glossy? Bekijk hem HIER alvast online.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen