Coca-Cola geeft inwoners Dongen uniek kijkje achter de schermen

Foto:

Na een grondige verbouwing opent de Coca-Cola fabriek in Dongen de deuren voor het publiek. Bewoners van Dongen zijn uitgenodigd voor een uniek kijkje achter de schermen bij ’s werelds bekendste frisdrank. Deze ‘buren’ en Coca-Cola fans uit het hele land zijn van harte welkom op dinsdag 28 en woensdag 29 juni. Meld je snel aan voor een bezoek via www.welkombijcoca-cola.nl/registreren want het aantal plaatsen is beperkt.

Al sinds de jaren 50 produceert Coca-Cola frisdranken in de eigen fabriek in Dongen. Ook al vindt de multinational haar oorsprong in de Verenigde Staten, Coca-Cola voelt zich lokaal zeer betrokken. In Dongen wordt 85 procent van de frisdranken die zij in Nederland verkoopt geproduceerd. Dat gebeurt met lokale medewerkers en zoveel mogelijk met lokale ingrediënten, zoals suiker van duurzaam geteelde Nederlandse suikerbieten en mineraalwater uit de eigen lokale bron De Wildert.

Coca-Cola opent haar deuren
Bewoners van Dongen kunnen nu ontdekken hoe Coca-Cola geproduceerd wordt, iets wat normaal gesproken achter gesloten deuren plaatsvindt. Tijdens dit unieke bezoek aan de fabriek word je ondergedompeld in het verhaal van Coca-Cola. Je leert alles over de 18 merken die Coca-Cola in Nederland verkoopt, de geschiedenis van ’s werelds bekendste frisdrank en wat de lokale band met Nederland en Dongen inhoudt.

Aanmelden
Meld je nu aan voor een rondleiding op 28 of 29 juni via www.welkombijcoca-cola.nl/registreren. Kinderen vanaf 13 jaar zijn ook welkom. In verband met de veiligheid mogen kinderen tussen 13 en 16 jaar alleen onder begeleiding van een volwassene de fabriek betreden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen