Bed & Breakfast Dongen beloond met 2 tulpen

Foto:

Bed & Breakfast Dongen van Albert en Henriet Jespers-van Dongen is sinds afgelopen week officieel ingedeeld in de klasse van twee tulpen. Dit is de middenklasse van het Nederlandse classificatiesysteem voor bed & breakfasts. B & B Dongen ontving de twee tulpen na een bezoek van een mystery guest van Stichting Bed & Breakfast Nederland.

Een trotse Henriet vertelt: “Als je het achteraf bekijkt, heeft deze mystery guest ons echt wel uitgetest. We zijn prima door de test heen gekomen door gewoon te doen zoals we altijd doen. Wij willen dat onze gasten een prettig verblijf hebben en stellen alles in het werk om dat te realiseren. Dat wordt nu gewaardeerd met een tweede tulp en daar zijn we natuurlijk erg blij mee.”

Dit is wat de mystery guest vond van B & B Dongen:

“Dongen is een dorp rijk aan historie, zo was de schoen- en leerindustrie belangrijk en zijn er nu nog vele bezienswaardigheden te vinden zoals het gemeentehuis, kerken, de molen, een watertoren en industriële monumenten. En dan het moderne Bed & Breakfast Dongen, gelegen aan de rand van de plaats Dongen en vlakbij de bijzondere locatie, De Vlaamsche Schuur, een officiële trouwlocatie van de gemeente Dongen. Daarom ligt vanaf het najaar 2016 bij Bed & Breakfast Dongen de rode loper uit naar de bruidssuite. Bed & Breakfast Dongen is schoon en netjes. Daarnaast zorgen de hartelijke ontvangst, ongedwongen sfeer en een zeer vriendelijke gastvrouw, Henriet, voor een prettig verblijf. Na een uitstekend ontbijt is het leuk om de historie van de plaats Dongen verder te verkennen.”

Stichting B&B Nederland
De Nederlandse Bed & Breakfast Classificatie stelt minimum kwaliteitseisen aan deelnemende B&B’s en geeft inzicht in de kwaliteitsverschillen. Deelnemende B&B’s worden gerangschikt in klassen van 1 t/m 5 tulpen. Het classificatiesysteem wordt uitgevoerd door Stichting Bed & Breakfast Nederland en de controle gebeurt door middel van mystery guests. Alle geclassificeerde B&B’s zijn te vinden op www.bedandbreakfast.nl en www.bedandbreakfastclassificatie.nl.
“Op het niveau van twee tulpen mag u een middenklasse bed & breakfast verwachten. Een bed & breakfast met twee tulpen biedt duidelijk betere service en kwaliteit dan een B&B van basisniveau. Er zijn extra voorzieningen om u een prettig verblijf te garanderen, zoals een eigen zitje op de kamer”, aldus Stichting Bed & Breakfast Nederland.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen