KnipmeK(n)apsalon! al 2 Jaar de persoonlijke kapper voor iedereen

Foto:

De Dongense Debby Verkooijen startte op 20-jarige leeftijd in januari 2014 met haar eigen thuisknipservice, onder de naam KnipmeKnap! Vijf maanden later, in mei, begon ze met haar kapsalon, die ze KnipmeK(n)apsalon! noemde. De salon was eerst gevestigd aan de Hoge Ham. Sinds september 2014 zit de KnipmeK(n)apsalon! van Debby in de Tramstraat 52A.

Tijdens en na de kappersopleiding liep Debby in meerdere kapsalons in Dongen en omstreken stage en deed ze de nodige werkervaring op. Door het behalen van de benodigde diploma’s en extra cursussen durfde ze de sprong in het diepe te wagen. Ze zegde haar baan op en begon als jonge zelfstandige ondernemer met haar kapsalon. Ze zegt: “Dat was ontzettend spannend en een grote gok, omdat ik geen vast inkomen meer had en investeringen moest doen voor de salon”.

Nadat zij ongeveer tien maanden alleen had gewerkt, waarvan 4 maanden in de salon, was ze klaar voor de volgende stap. De salon werd aangemerkt als “erkend leerbedrijf”. Hierdoor kan ze leerling kappers de kans bieden om stage te lopen en werkervaring op te doen in haar salon. Ze heeft een fijn team van leergierige en enthousiaste mensen om zich heen gebouwd en KnipmeK(n)apsalon! is uitgegroeid tot een jong, fris en ambitieus bedrijf.

Debby werkt ook als KnipmeKnap! aan huis. Zo biedt ze een extra service aan mensen die niet of moeilijk naar de salon kunnen komen. Met KnipmeK(n)apsalon! wil Debby zich onderscheiden door haar persoonlijke en deskundige aanpak. Ze zegt: “In goed overleg met de klant geven we hem of haar voor een leuke prijs en met persoonlijke aandacht een mooi kapsel, zodat de klant tevreden en met een goed gevoel de salon verlaat en dan hopelijk weer terug komt!”

kmk2KnipmeK(n)apsalon! groeit. “Toen ik begon stond er alleen een houten stoel voor een spiegel. Nu hebben we twee werkplekken met meer comfortabele stoelen en voorzieningen. Ik heb overal zelf in geinvesteerd en de salon ziet er knus en gezellig uit. Maar ik heb nog meer ideeen voor de salon”, zegt Debby. ‘’In de toekomst wil ik graag meer ruimte om de klanten nog meer comfort te kunnen bieden. De locatie waar we nu zitten voldoet momenteel goed. Onze klantenkring groeit en mogelijk zijn we over een tijd toe aan een nieuwe stap! Ik blijf investeren in de salon, de opleiding van de medewerkers en ik geniet ervan dat mijn eigen salon 2 jaar bestaat. Dat vind ik toch wel bijzonder! Ik heb geleerd dat motivatie, doorzettingsvermogen en hard werken wordt beloond’’, aldus Debby.

U kunt in de salon terecht voor diverse behandelingen, zoals knippen, verven, high/low lights, watergolf, permanent, invlechten en opsteken van het haar.  Iedereen is bij KnipmeKnap! en KnipmeK(n)apsalon! welkom, van jong tot oud, dames, heren en kinderen. Op maandag knipt KnipmeKnap! aan huis. De KnipmeK(n)apsalon! is geopend van dinsdag t/m zaterdag aan de Tramstraat 52A in Dongen, telefoon: 06 – 29780159. Meer informatie kunt u vinden op onze website: www.knipmeknap.nl

KnipmeK(n)apsalon steunt Stichting Haarwensen. U kunt uw haar doneren ten bate van de stichting. De medewerkers van de salon adviseren, helpen met het sparen voor de juiste lengte van het haar en sturen het haar gratis op. Daarnaast kunt u ook armbandjes kopen waarvan bijna de gehele opbrengst ten goede komt van de stichting.

“Vanwege het 2-jarig bestaan van KnipmeKnap  paar bijzonder leuke acties” zegt Debby tot slot.”Iedere klant die deze maand komt voor een behandeling loot mee voor fraaie prijzen. De dames kunnen een complete beautybehandeling winnen en de heren dingen mee naar een paar knipbeurten met een gratis product.  Reden genoeg om een afspraak te maken en kans te maken op één van deze prachtige prijzen.

Kijk voor meer informatie op de website www.knipmeknap.nl en Like ons op Facebook.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen