Liberty Dames 2 in het nieuw gestoken door Studio Radiance en E-style Haar & Zo

Foto: Bart van Kerkhof

Sinds maart 2016 kent Dongen een nieuw samenwerkingsverband. Studio Radiance (de overkoepelende naam voor een schoonheidssalon, nagelsalon en pedicure) en kapsalon E-Style Haar & Zo hebben de handen ineen geslagen. De samenwerking tussen deze vier Dongense ondernemingen uit de beautybranche is de perfecte combinatie om een totaalconcept aan hun klanten te kunnen bieden.

Om deze samenwerking sportief te bezegelen, is besloten om Dames 2 van Hockeyclub Liberty in nieuwe sportkleding te steken, waarbij de namen van deze ondernemingen sierlijk op de tenues prijken. Tevens zal het Rabobankveld worden voorzien van een nieuw reclamebord.

Zondag 24 april was de officiële sponsorpresentatie en werden de nieuwe trainingspakken en clubshirts door dames 2 in ontvangst genomen. De sponsoren werden door Eric van den Bosch (voorzitter van Liberty) en Rolf Vullings (sponsorteam) op de club welkom geheten. Rolf Vullings is vanzelfspreken verguld met deze nieuwe sponsor(s): “Studio Radiance en E-style Haar & Zo zijn de eerste bedrijven uit de beautybranche die een sponsorcontract met Liberty aangaan en daar zijn we erg blij mee.”

Tijdens de koffie werden de nieuwe clubshirts en trainingspakken aangetrokken, gevolgd door een bedankje van Dames 2 richting de sponsoren. Met bloemen en een heerlijke fles wijn werden de Dongense ondernemers in het zonnetje gezet. Erik van E-style Haar & Zo wilde daarop niet achterblijven en voorzag alle dames van het team van een nieuwe föhn.

Kort na het officiële fotomoment begon de wedstrijd tussen Dames 2 en HSC Waalwijk Dames 2. Het vorige treffen liep voor Liberty Dames 2 op een nederlaag uit. Het nieuwe tenue heeft ogenschijnlijk een positief effect op de motivatie en teamspirit gehad. Liberty Dames 2 ging met een overwinning van het veld. Eindstand: 2-0.

liberty dames 2 2
Wie zijn de sponsoren precies?
Studio Radiance kent een shop-in-the-shop principe (beauty all-in one) , waarbij meerdere ondernemingen onder 1 dak zijn gehuisvest. In het pand aan de Kardinaal van Rossumstraat 40 resideren drie onderneemsters:

  • Bauke van ’t Hullenaar, eigenaresse van Studio Radiance, een schoonheidssalon voor huidverbetering, (permanente) make-up, definitieve ontharing, Botox en Fillers
  • Mylène Koeken-Segers, eigenaresse van Studio Ambiance, een salon voor manicure en nagelstyling
  • Anita van der Korput, al bijna 30 jaar pedicure in Dongen.
  • Erik Maijen, eigenaar van E-Style Haar & Zo. Een (krullen)kapper die al bijna 25 jaar aan de Tramstraat 55 in Dongen is gevestigd. Een specialist in onder anderen het krullenknippen. Hierbij gebruiken zij al ruim 15 jaar de kniptechniek van CurlSys. Dit unieke systeem wordt slechts door enkele salons in Nederland toegepast.

Studio Radiance en Kapsalon E-style Haar & Zo doen nog meer samen. Zij zijn bijvoorbeeld ook samen het vaste stylingteam van de Dongense glossy 100% Dongen. Het magazine dat tweemaal per jaar door dongen.nieuws.nl wordt uitgegeven. Ben je benieuwd naar de gezamenlijke activiteiten; kijk op www.studioradiance.nl, www.studioambiance.nl en www.e-style.nl en houd hun Facebook-pagina’s in de gaten.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen