Keurmerk 5-sterrenspecialist lanceert nieuwe website

Foto:

6 jaar geleden introduceerde de Dongense ondernemer Janno Verkooijen het keurmerk 5-sterrenspecialist. Een 5-sterrenspecialist ziet het servicegehalte van zijn organisatie als een van de belangrijkste punten in zijn of haar bedrijfsvoering. Zij willen u niet slechts een product of dienst verkopen, maar juist een fijne aankoopbeleving garanderen. Hoe help je klanten en hoe sta je voor je klanten klaar? Dat is waar het keurmerk 5-sterrenspecialist om draait. “Met inmiddels meer dan vierhonderd keurmerkhouders beginnen we behoorlijk wat voet aan de grond te krijgen en werd het tijd voor de volgende stap” aldus Verkooijen.

Begin februari ging onze vernieuwde website www.5sterrenspecialist.nl de lucht in. Met het nieuwe uiterlijk kan een consument gemakkelijker een bedrijf vinden, meer informatie aanvragen of een klacht melden wanneer er iets niet geheel naar tevredenheid verloopt bij een van onze 5-sterrenspecialisten. Tegelijkertijd hebben we onze 5-sterren groei promotor geïntroduceerd. Dit is een software pakket waarbij onze keurmerkhouders op een erg simpele manier klanttevredenheidsonderzoek kunnen doen gebaseerd op de NPS.

De NPS (Netwerk Promoter Score) is een eenvoudige manier om de klanttevredenheid van een organisatie te meten. In 2003 is de Netwerk Promotor Score ontwikkeld door Satmetrix, Bain & Company en Fred Reichheld. De achterliggende gedachte van het ontwikkelen van de NPS was dat consumenten geen behoefte hebben aan ontzettende lange vragenlijsten. Doordat de NPS inmiddels een officieel wereldwijd erkende norm is, wordt deze door steeds meer bedrijven gebruikt om klantenloyaliteit inzichtelijk te maken. Hierdoor kunnen onze keurmerkhouders gericht stappen ondernemen om deze te verbeteren.

De wereld wordt harder en zakelijker. Ouderwetse service is ook niet meer vanzelfsprekend. Wanneer u koopt bij een 5-sterrenspecialist kunt u er op vertrouwen dat u met mensen te maken hebt die alles over hebben voor een tevreden klant. Gaat u (ver)bouwen, uw huis opknappen of uw huis opnieuw inrichten? Informeer dan bij een 5-sterrenspecialist via www.5sterrenspecialist.nl Een goed advies is tenslotte goud waard.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen