En de ballonvaarten zijn gewonnen door…..

Foto: Hans Driesen

In december bracht dongen.nieuws.nl de eerste editie uit van het glossy magazine 100% DONGEN. In deze glossy stond onder meer een woordzoeker. Met het insturen van de juiste oplossing van die puzzel maakte je kans op een ballonvaart.

Vandaag werden uit alle inzendingen 3 winnaars getrokken die daarmee alledrie een plekje bemachtigd hebben in één van de ballonnen die vanaf het Wilhelminaplein gaan opstijgen tijdens het dongen.nieuws.nl ballonfiësta komend voorjaar. De drie winnaars zijn:

  • Ben Waterreus
  • Annemarie van Gils
  • An van Weesenbeek

Wij feliciteren deze winnaars alvast met deze fantastische prijs.

De reacties op de in december verschenen glossy ‘100% Dongen’ waren overweldigend. Reden voor dongen.nieuws.nl om dit een vervolg te geven. Onlangs werd bekend dat dongen.nieuws.nl vanaf dit jaar voortaan een zomer- en een wintereditie van de glossy met dezelfde titel gaat uitbrengen.

glossy1

Bart van Kerkhof, uitgever van de glossy legt uit: “de insteek van de in december verschenen glossy was dat het om een eenmalig project ging in het kader van het 5 jarig bestaan van dongen.nieuws.nl. De reacties op de eerste editie waren echter zo overweldigend dat wel duidelijk werd dat dit in Dongen erg gewaardeerd werd en dat daarmee een behoefte ingevuld werd. Zowel de lezers als de adverteerders waren en zijn nog steeds razend enthousiast. Daarom hebben we besloten om vanaf 2016 jaarlijks twee edities uit te brengen van de ‘100% DONGEN'”

De twee edities krijgen volgens Bart een verschillend karakter. “In de zomer kun je zo’n Glossy een hele andere invulling geven en die editie is wellicht ook interessant voor een andere groep adverteerders. De uitgave van de zomereditie is gepland begin mei en de wintereditie zal net als afgelopen jaar half december in de bus vallen. Daarbij blijft het uitgangspunt dat ieder Dongens huishouden deze gratis ontvangt.

De inhoud van de komende glossy’s blijft volgens Bart zeker ook 100% Dongens. “Er zijn nog zoveel bijzondere ondewerpen uit te lichten in Dongen en er zijn nog zoveel interessante mensen te interviewen dat we nog jaren vooruit kunnen met het maken van een glossy waar je als Dongenaar trots op kan zijn.”

BEKIJK HIER DE EERSTE GLOSSY 100% DONGEN ONLINE

Adverteerders die interesse hebben in een plaatsje in één van de twee glossy’s van 2016 kunnen vrijblijvend contact opnemen met Bart van Kerkhof op [email protected] of tel. 06-36323131. In verband met de planning van de zomereditie is het aan te raden om  uw eventuele interesse voor eind januari kenbaar te maken.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen