Nieuwe locatie voor ‘Dikke Lol Geen Bier’

Foto:

Carnaval is nog even weg maar dat wil niet zeggen dat de organisatoren van “Dikke Lol, Géén Bier” (ook bekend als carnaval in de Heeren van Dongen voor het voortgezet onderwijs) nog stil zitten. Achter de schermen is de organisatie al enkele weken bezig met het opzetten van de aankomende editie. Dat is op zich al een hele klus, maar de organisatoren kampen met een groter probleem.

Verhuizen
Na vele jaren van plezier in de Heeren van Dongen komt er een einde aan “Dikke Lol, Géén Bier” op deze locatie. “Afgelopen april werden wij op de hoogte gesteld dat de eigenaren van de Heeren van Dongen hun prachtige locatie niet meer aan hielden. Ons mooie evenement stond (tijdelijk) op straat, en we zijn gaan zoeken naar een betere locatie”, verteld Jesse Verbunt, “na een lange zoektocht hebben wij een nieuwe locatie gevonden, maar waar het nu gaat plaatsvinden houden we nog even geheim. Je kunt echter links en rechts al wel wat hints vinden”.

Nieuwer, strakker, beter
Doordat de organisatie nu in een totaal andere omgeving moet gaan werken, werd dit als het moment gezien het event nieuw leven in te blazen. Vanaf dit jaar gaat de organisatie namelijk verder als de Gentlemen of Dongen: Dikke Lol Geen Bier! Mede-organisator Ruud Vonk legt uit, “met onze nieuwe naam en locatie kunnen wij beter een evenement wegzetten wat bij deze tijd past, maar wat toch nog aan trouw is aan ons bekende concept. Daarnaast is de naam een verwijzing naar wat Cees en Sissi Vermeulen van Partyservice Vermeulen, al die jaren voor ons hebben betekend in de Heeren van Dongen. “Dikke Lol Geen Bier was nooit zo een succes geworden zonder de onuitputtelijke inzet van Cees, Sissi en
hun personeel!”.

Probleem
Naast het feit dat de organisatie een nieuwe locatie heeft moeten zoeken, betekent het afscheid van de Heeren van Dongen ook dat de nieuwe Gentlemen of Dongen een op zichzelf staande organisatie is geworden. “We zijn er hard mee bezig alles te bekijken voor 2016, zo ook de financiën, het moet nog maar blijken of we er in slagen de begroting rond te krijgen”. De organisatie roept daarom ook op dit mooie evenement te steunen en daarmee te behouden. “Waar moet uw kind anders heen?”, gaat Jesse Verbunt verder. Zowel bedrijven als particulieren die de organisatie willen helpen kunnen zich melden via het adres [email protected].

Wilt u als ouder/partner/sponsor, of jij als bezoeker meer informatie? Kijk dan op de nieuwe website: www.gentlemenofdongen.nl of mail naar
[email protected]. Zie je het nu al zitten om vrijwilliger bij ons te worden? Neem dan contact op via [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen