Opbouw Oosteinds Spektakel begonnen

Foto: Oosteinds Spektakel

Wat nu nog een lang gerekte strook van kunststof rijplaten door de Oosteindse velden is, is volgende week de locatie voor het Oosteinds Spektakel. Dit weekend zijn de eerste vrijwilligers begonnen met de opbouw van het jaarlijkse evenement dat start op vrijdag 4 september. De komende week zal er nog veel gedaan moeten worden, zo moet er bijvoorbeeld nog de grote feesttent worden neer gezet, alle bouwhekken, de stroom moet aangesloten worden en zo is er een hele lange waslijst. Maar de organisatie schrikt hier niet meer van. Het is voor hen de 12de keer dat ze het Oosteinds Spektakel organiseren en weten inmiddels wat hen te wachten staat.

De eerste avond staat in het teken van het Cover Spektakel en zal starten om 18:30 met een happy hour. Voor de muziek zijn een drietal top coverbands geboekt met een divers repertoire. De Oosterhoutse Too Tired Blues Band mag de spits afbijten waarna de Dongense Feestband Bam het publiek nog verder zal opzwepen. Als afsluiter staat er Rock Coverband Ar!e op het podium. Voor wie Ar!e nog niet kent, kom gewoon kijken! Want deze heren zijn normaal al een spektakel om te zien (en horen), maar dit keer gaan ze extra groots uitpakken!

Op zaterdag zullen de twee grootste Brabantse feestbands het podium betreden. Als eerste aan de beurt is de BZB die gewapend met hun hits als: Echte Vrienden, Koning Pintenman, Ik Leer Het Nooit en de Bankzitter, de tent in een grote dansende massa zullen brengen. De afsluiter deze avond is de WC Experiene, de heren uit ’t Veer. Net als de BZB geen onbekende op het Oosteinds Spektakel, maar als je ze ziet spelen snap je waarom er zoveel scheerlijnen aan de tent hangen. Dat is nodig volgens de organisatie, anders vliegt het dak eraf met zo’n band als de WC Experience. De tent gaat deze dag om 19:00 open en zal ook starten met een happy hour waarbij je twee consumpties krijgt voor de prijs van één.

Zondag is de echte spektakeldag met alweer voor de derde de Brabantse Auto Blubbering die om 10:00 start. Waarbij auto’s het tegen elkaar opnemen om zo ver mogelijk door een met blubber gevulde bak te rijden. Daarnaast is er overdag ook het KidzSpektakel. Met allerlei activiteiten voor de jeugd. Het weekend zal feestelijk afgesloten worden door de feestband Meuk. Die na de prijsuitreiking van de auto blubbering de tent nog een keer in een feestelijke menigte zal veranderen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen