Oranjeparkfestival 2015: De Bazzookas

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival iedere dag een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Iedere dag voegen we weer een optredende artiest of band toe aan onze speciale rubriek ‘Oranjeparkfestival’ (zie boven). Vandaag: De Bazzookas. Zij zijn te zien op Koningsdag (maandag 27 april) vanaf 17.00 uur.

Bazzookas is een samenwerking tussen de Nederlandse skarockformatie The Palookas en frontman Bazz van de Nederlandse band VanKatoen. De Bazzookas spelen skarock. Op 22 november 2009 bracht de groep de eerste ep Supervette sixpack met de single Doe het dan Zelf uit. Het ontstaan van de Bazzookas is het best te vergelijken met de ontdekking van het buskruit. De knal die dat met zich meebracht is magisch, explosief en episch! Zonder uitzondering nemen ze iedereen te grazen, of dat nou man/vrouw, jong/oud, mooi/lelijk, hond/kat, groot/klein. Frans, Belgisch, Duits of oerhollands is, maakt niet uit, iedereen stuitert in no-time mee op de skadans van de Bazzookas. Er zijn in de afgelopen jaren al veel sporen verdiend, zwarte Cross en Parkpop bijvoorbeeld. Leden van de Bazzookas speelden eerder met VanKatoen en The Palookas al op Pinkpop, Lowlands en ontelbare festivals in binnen- en buitenland.

Het plezier en de chemie zoals die nu gebundeld is in de Bazzookas gaat deze sporen doen vervagen en vervangen. Met het album ‘Kaboem!’ hebben de Bazzookas de toon gezet. Louter positieve recensies en ontelbaar veel sterren vlogen hen om de oren. Alles doen ze met één doel voor ogen: spelen of hun leven ervan afhangt! Want dat doet het. Als ludieke actie in een woonkamertje, een studio bij de radio of op tv bij DWDD, een bomvolle HMH, of op het altijd gezellige Oranjeparkfestival. De muziek van de Bazzookas slaat in als een bom: KABOEM!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen