Jubelconcert Harmonie Aurora i.s.m. koperkwintet Michiel Adriaenszoon de Ruyter

Koperkwintet Michiel Adriaenszoon de Ruyter
Koperkwintet Michiel Adriaenszoon de Ruyter
Foto:

Op zaterdagavond 18 april hoopt harmonie Aurora u te mogen verwelkomen in de Oude Kerk te Dongen voor het Jubelconcert. Het zal een bijzondere avond worden voor de harmonie. Dit jaar vieren maar liefst vier muzikanten hun vijftig respectievelijk veertig jarig jubileum bij Harmonie Aurora. Het jubelconcert is een muzikale ode aan de jubilarissen.

Er zijn drie leden, te weten Gerard van Broekhoven, Kees Pijnenburg en Bart Leemans, die hun vijftig jarig lidmaatschap vieren en een lid, te weten Wilfred Werkman, die zijn veertig jarig lidmaatschap viert. Ter gelegenheid van deze jubilea zal Aurora een jubelconcert geven samengesteld uit stukken gekozen door de jubilarissen. U zult kunnen genieten van de Hongaarse dansen nr. 5, the Manhattan Symphonie, Symphonie 5 ½ en ouverture Richard III. Maar dit is nog niet alles. Omdat drie van de vier jubilarissen koperblazers zijn is het koperkwintet Michiel Adriaenszoon de Ruyter bestaande uit leden van de Marinierskapel van de Koninklijke Marine (zie foto boven) te gast. Zij zullen een aantal stukken zelfstandig spelen maar als klap op de vuurpijl zullen koperkwintet en harmonie samen Farrago of British folksongs ten gehore brengen. In dit stuk, bestaande uit zeemansliedjes, zal de virtuositeit van het kwintet optimaal gemixt worden met de warme klanken van harmonie Aurora.

Het programma voor de jubilarissen, hun familie en de orkestleden duurt een groot deel van de dag maar de jubilarissen en orkestleden nodigen u van harte uit om het Jubelconcert bij te wonen. Het concert begint om 19:30 uur (inloop vanaf 19:15 uur). Locatie ‘de Oude Kerk’, Kerkstraat 56, Dongen. De toegang is gratis maar u moet wel een entree kaart in uw bezit hebben. Entree kaarten zijn af te halen bij de Bruna in Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen