Nu gratis fles Exota bij ’t Donges Léesplangeske

Foto:

Bent u op zoek naar een leuk, 100% Dongens artikel om thuis van te genieten? Wilt u uw ouders, grootouders, familie, vrienden of kennissen eens een keer verrassen met een uniek cadeautje met een Dongens tintje? Denk dan eens aan ’t Donges Léesplangeske. Een authentiek Dongens product vol nostalgie. Leuk om vast te houden en naar te kijken maar ook een sieraad aan de muur. Het Léesplangeske is uitgebracht door dongen.nieuws.nl en omdat deze website binnenkort 5 jaar bestaat maken we er bij aanschaf van ’t Donges Léesplangeske een nog leuker en nog Dongenser feestje van. Bij aanschaf van een Donges Léesplangeske in A4 formaat a 18,95 euro krijgt u nu een flesje Exota van 330 ml gratis en voor niks erbij. Woont u in Dongen of in ’s Gravenmoer, dan krijgt u het ook nog eens gratis thuisbezorgd (contante betaling). De actie loopt tot 15 april 2015, zolang de voorraad strekt

’t Donges Léesplangeske heeft een standaard afmeting van 21 x 30 cm maar is ook in grotere formaten te bestellen. Het plankje zit, samen met een bijgeleverd ophangsysteem, degelijk verpakt in een passende doos met daarop een fraaie afbeelding van de inhoud. In de doos zit een inlegvel met daarop wat achtergrond-informatie over ’t Donges Léesplangeske en leesplankjes in het algemeen. Voor bedrijven is er de mogelijkheid om een eigen logo te laten toevoegen op het leesplankje.

Bestellen
Wilt u profiteren van deze eerste jubileumactie van dongen.nieuws.nl, stuur dan een mail naar [email protected] onder vermelding van ”n Donges Leesplangeske meej ’n Exota’. Vermeld duidelijk uw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres en wij nemen contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen