De artiesten van het Oranjeparkfestival: Michael Jackson Tribute

Foto:

De organisatie van het Oranjeparkfestival is er dit jaar weer in geslaagd om een verrassend en gevarieerd programma samen te stellen. Dongen zal weer twee dagen lang volledig in de ban zijn van de optredens en vele activiteiten op het festivalterrein. dongen.nieuws.nl stelt in de laatste weken voor het festival iedere dag een artiest of band voor die op 26 of 27 april de harten van de Dongenaren zal proberen te veroveren. Iedere dag voegen we weer een optredende artiest of band toe aan onze speciale rubriek ‘Oranjeparkfestival’. Vandaag : Ben: The Ultimate Michael Jackson

Ben: The Ultimate Michael Jackson
Er zijn veel Michael Jackson tribute artiesten in de wereld, een aantal danst maar kan niet zingen, anderen zingen, maar kunnen niet dansen. Het is bijna onmogelijk om iemand te vinden met de mogelijkheid om niet alleen live op te treden, maar die ook de gave heeft om de essentie en de magie van Michael Jackson op authentieke wijze vast te leggen. Met zijn betoverende, energieke en dynamische prestaties, zal Ben je op zondagavond 26 april wel een goede indruk kunnen geven van hoe het was om Michael Jackson live een concert te zien geven.

Ben zingt elk lied volledig live; Hij heeft elke dansroutine geperfectioneerd en bezit het imago en charisma dat kan worden vergeleken met dat van “The King Of Pop” zelf. Hij is voortdurend op tournee met zijn team van professionele dansers, muzikanten en geluids- en verlichtingstechnici, die allemaal ervaring hebben op het hoogste niveau van de muziekindustrie en daardoor de capaciteit hebben om het publiek een echte Michael Jackson ervaring te bieden.

Er is natuurlijk maar één echte  Michael Jackson en hoewel hij er helaas niet meer is, zal zijn erfenis voor altijd blijven. Hij was de grootste entertainer die de wereld ooit heeft gezien, een muzikale legende en zijn creatieve genie zal  mensen over de hele wereld nog tot in lengte van jaren blijven inspireren. Tijdens de Floris’Hand Oranjenacht vindt u iets meer dan alleen een tribute show. Dit is “the real thing”, het beste eerbetoon aan de King of Pop.

‘Ben: The Ultimate Michael Jackson Tribute’ is voor het eerst op het Europese vasteland te zien tijdens de Floris’Hand Oranjenacht op zondagavond 26 april van 21.00 tot 21.50 uur en van 22.10 tot 23.00 uur.

—————————————————————————————————————————–

advertentieveurhuis1

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen