Voorlezen en knutselen in de bibliotheek

Foto:

Kinderen van 6 t/m 8 jaar kunnen maandelijks op woensdagmiddag komen luisteren naar een mooi verhaal en daarna gezellig knutselen in Bibliotheek Dongen. Op woensdag 8 april van 13.45 tot 15.15 uur vindt een voorlees-knutselactiviteit plaats met het thema ‘Lentekriebels’. Er wordt een gezellig verhaal voorgelezen en daarna kunnen de kinderen aan de slag met het knutselen van kikker, die zelfs kan springen!

Aanmelden
Kinderen kunnen zich gratis aanmelden in bibliotheek Dongen. Er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Kinderen kunnen ook op de dag zelf aanschuiven als er nog plaats is. Op 13 mei staat het voorlees-knutselactiviteit in het teken van ‘Giltter & Glamour’ en op 10 juni is het thema ‘In the picture’.

Waarom voorlezen?
Voorlezen is voor een kind heel belangrijk. Het is gezellig, maar ook van groot belang voor de ontwikkeling van het kind. Het prikkelt o.a. de fantasie en stimuleert de sociaal-emotionele vaardigheden. In de bibliotheek zijn veel voorleesboeken, tijdschriften, informatieve boeken en luisterboeken voor kinderen te vinden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen