Avond4daagse Dongen gaat met de tijd mee!

Foto:

Wandelen is hot! Je komt op plaatsen in Dongen waarvan je niet wist dat ze bestonden! Maar bovenal is het gezond! Gezondheid is ook het thema dat als een rode draad door onze Avond4daagse zal lopen. Natuurlijk kunt u daar ook bij zijn! Individueel, met je hele school of met een groep vrienden! Avond4daagse Dongen zal plaatsvinden op dinsdag 2 juni t/m vrijdag 5 juni 2015. Dus aarzel niet en schrijf je vandaag nog in!

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om u on-line in te schrijven. Dus niet in de rij voor de inschrijfkraam met een briefje met de benodigde informatie, maar op uw gemak thuis achter de computer. Vanaf heden kunt u zich inschrijven voor zowel ‘individueel’ als ‘via school’ lopen. Als u naar http://inschrijven.a4d-dongen.nl gaat, kunt u het inschrijfformulier volledig invullen. Na verwerking en betaling d.m.v. IDEAL krijgt u een startbewijs waarmee u zich op dinsdag kunt melden op het Wilhelminaplein. Voor individuelen zal dit bij de inschrijfkraam zijn, als u via school loopt krijgt u bij uw startbewijs het groepsnummer en kunt u zich melden bij de schoolvertegenwoordiger van uw school.

Traditiegetrouw kunnen de wandelaars gehuldigd worden tijdens de intocht die vrijdag 5 juni om 20.00u. vertrekt vanaf het RIMI-terrein. We hopen u allen te mogen begroeten voor een gezonde en gezellige wandeling door ons mooie Dongen!

Voor informatie kunt u terecht op onze site www.a4d-dongen.nl Voor vragen kunt u zich wenden tot het secretariaat [email protected]

————————————————————————————————————————————

ADVERTENTIE

adexpert

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen