SWOD open op zaterdag 21 maart tijdens week van zorg en welzijn

Foto:

Tijdens de week van zorg en welzijn houdt Volckaert Dongen op zaterdag 21 maart een open dag. Ook Stichting Welzijn Ouderen Dongen besteed dan aandacht aan de week van zorg en welzijn en is aanstaande zaterdag ook open van 11:00 tot 14:00.

In het afgelopen jaar zijn in de gemeente Dongen de voorzieningen alarmering, hulp bij huishouding 1 en maaltijddienst uit de WMO gehaald. Deze voorzieningen behoren nu tot “algemene voorzieningen” die vallen onder de wet Bijzondere Bijstand. Wanneer bijvoorbeeld de kosten van bijvoorbeeld de maaltijddienst of alarmering niet (geheel) zelf betaald kunnen worden, dan komt men wellicht in aanmerking voor een aanvullende vergoeding op basis van bijzondere bijstand van de gemeente. Denkt u in aanmerking te komen voor een tegemoetkoming uit de Bijzondere Bijstand? Onze ouderen adviseurs kunnen u ondersteunen op het moment dat u dat nodig heeft en samen met u de mogelijkheden bekijken. Ook kunnen zij helpen met het invullen van diverse formulieren.

Tijdens de open dag bij Volckaert op zaterdag 21 maart aanstaande zijn wij aanwezig van 11:00 tot 14:00 voor alle vragen inzake wijzigingen in de zorg. Bent u misschien ook op zoek naar informatie betreffende sportactiviteiten, computerlessen, eetpunten, maaltijden of onze zomeractiviteiten? En wat te denken van een fijne vrijetijdsbesteding door vrijwilligerswerk bij SWOD? Ook dan kunnen wij u zaterdag vast verder helpen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen