Mini Roparun Sint Agnesschool 23 maart

Foto:

Nadat er in december op de Sint Agnesschool al een grandioze kerstmarkt georganiseerd werd met als financieel doel de Roparun, wordt er nu een miniroparun georganiseerd. De Roparun is een non-stop estafetteloop van Parijs naar Rotterdam. De sponsorgelden die hiermee opgehaald worden komen ten goede aan palliatieve zorg voor kankerpatiënten.

Het Roparunteam ’t halve Zolenlijntje (www.halvezolenlijntje.nl) heeft een Miniroparun ontwikkeld waarbij de leerlingen op een sportieve manier ervaren dat met teamwerk (vele handen maken licht werk) heel veel te bereiken valt. De Mini-Roparun houdt in dat teams van 4 à 5 leerlingen in estafettevorm een parcours afleggen. De Roparun wordt dus in het klein nagebootst. De Miniroparun zal worden opgeluisterd met o.a. een presentator met muziek en lekkers voor de kinderen!

De Miniroparun zal plaatsvinden op maandagmiddag 23 maart. Om de leerlingen een goed beeld te geven van het doel en de Roparun zelf, komen teamleden van ’t Halve Zolenlijntje op maandagmiddag 9 maart een gastles geven op de St. Agnesschool (http://www.sintagnes.nl ). Deze datum is gelijk de aftrap voor de sponsoractie. De kinderen krijgen van hun leerkracht een sponsorformulier waarmee zij bij hun ouders, familieleden, bedrijven, vriendjes en vriendinnetjes en buren geld kunnen inzamelen voor de prestatie die zij tijdens de Miniroparun leveren.

We hopen dat als er bij uw deur aangebeld wordt u de leerling niet teleur zult stellen, maar gul wilt sponsoren voor dit sympathieke doel. Wie wil komen supporteren; schrijf maandagmiddag 23 maart met hoofdletters in uw agenda!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen