Ora et Labora op bezoek bij VV Dongen

Woensdagmiddag 11 maart ontving VV Dongen bijzondere gasten op sportpark de Biezen. Cliënten en begeleiders van zorgboerderij Ora et Labora kwamen namelijk op bezoek. Ora et Labora is dit seizoen het goede doel van Dongen Steunt. Van de financiële bijdrage door ambassadeurs van Dongen Steunt, doneert VV Dongen jaarlijks een bedrag aan een lokale maatschappelijke organisatie.

Omdat VV Dongen haar maatschappelijke betrokkenheid nog meer wil uitdragen vindt dit jaar ook een uitwisseling tussen de voetbalclub en de zorgboerderij plaats. Woensdag was Ora et Labora te gast bij VV Dongen en in mei gaat de voetbalvereniging een kijkje in de keuken nemen bij de zorgboerderij.

De bezoekers werden in de kantine ontvangen en kregen koffie of thee met wat lekkers geserveerd door jeugdleden van VV Dongen. Voorzitter Angela Jansens verzorgde vervolgens een rondleiding en vertelde de aandachtige toehoorders over de club. Velen waren onder de indruk van de prestaties van zowel de selectie- als jeugdteams van VV Dongen. Hoogtepunt was het moment dat de gasten via de spelersingang het hoofdveld mochten betreden. Bij sommigen begon het meteen te kriebelen, en er werden nog een paar aardige balletjes op doel getrapt. Zelfs een 92-jarige mevrouw mét rollator waagde een poging!

Vervolgens ging de groep weer naar binnen waar met veel enthousiasme tafelvoetbal gespeeld werd. Er kon gedart en gesjoeld worden waarbij de bezoekers het onder meer opnamen tegen de aanvoerder en de assistent-trainer van Dongen 1. Tot slot werd een leuke groepsfoto gemaakt en kregen de bezoekers een poster van Dongen 1 mee, die sommigen nog snel even lieten voorzien van een handtekening. Een zeer geslaagde middag waar zowel de gasten als VV Dongen van hebben genoten.

VV Dongen kijkt uit naar vrijdag 8 mei, wanneer zij een dagje gaat helpen op de zorgboerderij.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen