Dongen Culinair is klaar voor het nieuwe seizoen

Foto:

De eerste tekenen van de lente zijn al weer zichtbaar. Het is elke dag weer ietsje langer licht in de avond en de krokusjes laten op vele plaatsen hun vrolijke kleuren zien. Her en der worden al voorbereidingen getroffen voor een mooi en zonnig voorjaar. Zo ook bij Dongen Culinair, dé cateraar van Dongen. Daar hebben Coen van Outheusden en en Erwin de Vos een paar aantrekkelijke nieuwe en smakelijke concepten ontwikkeld voor het komende barbecueseizoen.

Barbecue en mega braadpan
Eén van de nieuwe aanwinsten is een aanhanger die in mum van tijd omgetoverd kan worden tot een mega braadpan van 120 cm doorsnede. “Daarmee kunnen we op locatie vele smakelijke gerechten bereiden. Shoarma, paella, hamburgers, noem maar op…dat heet outdoor cooking” zegt Coen“ maar ook op het gebied van de reguliere bbq’s hebben we een grote variatie aan mogelijkheden passend voor ieder budget. Wat dacht je bijvoorbeeld van de “Stoere Mannen Barbecue. Die was vorig seizoen ook al een enorme hit met onder meer grote stukken vlees die op het vuur klaargemaakt worden door onze eigen koks. Uniek, sfeervol en heel erg lekker” aldus Coen. “Maar natuurlijk kun je ook voor de ‘gewone’ barbecue bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld wordt en dat je niets tekort komt” vult Erwin aan.

dc12

Bedrijfscatering
Op het gebied van catering heeft Dongen Culinair in korte tijd ook een grote naam opgebouwd. “We doen heel veel in overwerkmaaltijden voor bedrijven en je ziet dat daar ook steeds meer vraag is naar een gezonde maaltijd in plaats van het fast food wat ze vaak gewend waren” legt Erwin uit. ”Wij zorgen bij bedrijven voor maaltijden in buffetvorm maar kunnen ook complete maaltijden, bestaande uit soep, salade, hoofdgerecht én dessert leveren. Gezond eten en allemaal dagvers bereid in eigen keuken.”

Nieuwe fiscale regels bedrijfsfeest
Coen en Erwin verwachten voor het komende seizoen ook extra vraag vanwege een nieuwe fiscale regeling die sinds januari van dit jaar van kracht is. Coen: “als een bedrijf wat te vieren heeft of een feestelijke bijeenkomst met het personeel organiseert, dan is dat in de nieuwe regeling alleen nog naar aftrekbaar voor de fiscus als dat feest op het bedrijf zelf plaatsvindt. Daar zullen veel bedrijven natuurlijk rekening mee gaan houden en met onze expertise kunnen wij dan de gehele catering van zo’n bijeenkomst aanbieden. Wij staan te popelen om ook daar weer een Dongen Culinair tintje aan te geven zodat men zeker weet dat alles perfect geregeld is .”

Dongen Culinair is gevestigd aan de Eindsestraat 6 in Dongen en is telefonisch bereikbaar via 06-47965694 (Coen) of 06-20766350 (Erwin). Meer informatie vind je op www.dongenculinair.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen